Ακολουθώντας μια εβδομάδα τα κορίτσια της L'Oreal Paris στο Instagram.

Βιβή Αγγελάκη
Ακολουθώντας μια εβδομάδα τα κορίτσια της L'Oreal Paris στο Instagram.

Δείτε τι έκαναν τα supermodels


Doutzen Kroes, Karlie Kloss, Natasha Poly, Lara Stone, Bianca Balti και Barbara Palvin είναι πανέμορφες και ταλαντούχες αλλά κυρίως αυτό που τους ενώνει είναι η L'Oreal Paris. Ως πρέσβειρες, λοιπόν, ομορφιάς του αγαπημένου beauty brand, πάμε να δούμε πως πέρασαν την εβδομάδα τους και φυσικά ποιες φωτογραφίες τους επέλεξαν να «ανεβάσουν» στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

#Χρόνια πολλά Doutzen

Το supermodel και αγγελάκι της Victoria's Secret, γιόρτασε τα 30α γενέθλιά του με όλο το στυλ και τη glam ατμόσφαιρα που ταιριάζει σε αυτές τις περιπτώσεις. Μαζί με την ομάδα της L'Oréal Paris και με μια μεγάλη τούρτα γενεθλίων διακοσμημένη με κραγιόν- ειδικά φτιαγμένη για την περίσταση, η Doutzen έλαμπε στην κυριολεξία!

Untitled78

# Εβδομάδα υψηλής ραπτικής, Παρίσι, Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2015

Karlie Kloss και Natasha Poly ένωσαν τις δυνάμεις τους στην πασαρέλα, συμμετέχοντας στο show του οίκου Versace. Φυσικά, ξέκλεψαν ελεύθερο χρόνο τόσο για να επισκεφθούν τον πύργο του Eiffel όσο και να γνωρίσουν την νυχτερινή ζωή του Παρισιού (φωτογραφίες στη gallery).

8
3

# selfiesssss και φωτογραφίσεις

Για την Παριζιάνικη Vogue και τη Vogue της Ρωσίας, φωτογραφήθηκαν οι Lara Stone και Natasha Poly αντίστοιχα, ενώ Barbara Palvin και Bianca Balti (φωτογραφίες στη gallery) φωτογραφήθηκαν για λογαριασμό της L'Oreal Paris.

Untitled567
Untitled3

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery!

Η τέλεια γυναίκα έχει όνομα: Kate Middleton!

Αγνώριστη χωρίς μακιγιάζ και με γυαλιά!