Συνδυάστε την απώλεια με βάρους με…την απόλαυση του πράσινου καφέ!

Βιβή Αγγελάκη
Συνδυάστε την απώλεια με βάρους με…την απόλαυση του πράσινου καφέ!

Δείτε πώς ο πράσινος καφές βοηθά στο να χάσετε τα περιττά κιλά

Η Power Health σας προσφέρει το πιο "προηγμένο" φρούτο που υπόσχεται να σας βοηθήσει να αποκτήσετε το σώμα που θέλετε. Το Size One Premium Formula είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν που βασίζεται στις τελευταίες παγκόσμιες εξελίξεις σχετικά με το αδυνάτισμα.

Tο Size One Premium Formula αξιοποιεί ένα... επαναστατικό φυσικό συστατικό, το εκχύλισμα από το κουκούτσι του Αφρικανικού Μάνγκο, ένα εξωτικό φρούτο, το οποίο σύμφωνα με κλινικές μελέτες αποδεικνύεται εξαιρετικός σύμμαχος και σας βοηθάει να χάσετε :Kιλά - Λίπος – Πόντους.

PREMIUM FORMULA με PREMIUM αποτελέσματα! Συνδυάστε το Size One PREMIUM FORMULA με προσεγμένη διατροφή και ήπια άσκηση για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

fitness powerhealth 800x600 66628

Μαζί θα πάρετε ως δώρο κάψουλες πράσινου καφέ: Κάνει τις θερμίδες να... αναβράζουν από το κακό τους! Είναι ο μοναδικός πράσινος καφές σε αναβράζουσα μορφή, με υπέροχη γεύση, από τη Power Health. Ο απόλυτος σύμμαχός σας στη μάχη κατά των θερμίδων που σας επιβαρύνουν με κιλά.

Σύμφωνα με κλινικές μελέτες έχει αποδειχτεί ότι ο πράσινος καφές:

• Συμβάλλει στην απώλεια κιλών
• Μειώνει την απορρόφηση των υδατανθράκων του γεύματος, και κατ' επέκταση των θερμίδων
• Εξισορροπεί τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα
• Βελτιώνει τη διάθεση και προσφέρει ευεξία


Λιγότερες θερμίδες, περισσότερη απόλαυση. Πίνοντας καθημερινά Green Coffee μετά το γεύμα σας μειώνετε την πρόσληψη θερμίδων που προέρχονται από τους υδατάνθρακες. Και ας μην ξεχνάμε ότι υδατάνθρακες υπάρχουν παντού! Αυτό σημαίνει λιγότερα κιλά, και πιο λεπτή σιλουέτα. Συνδυάστε το... γευστικό μετά του ωφελίμου, βάλτε τον πράσινο καφέ στο μενού σας και αφήστε τις θερμίδες να... αναβράζουν από το κακό τους!


Θα το βρείτε στο otcpharmacy.gr σε απίστευτη τιμή απλά, με ένα κλικ εδώ!