Θα φορούσατε το ανοιχτό μωβ κραγιόν της Rihanna;

Βιβή Αγγελάκη
Θα φορούσατε το ανοιχτό μωβ κραγιόν της Rihanna;

Η Rihanna βρήκε την πιο ροκ μωβ απόχρωση και δε λέει να την αποχωριστεί!

Είναι εκκεντρική τόσο πάνω στη σκηνή όσο και στην καθημερινότητά της. Η Riri ξέρει να προκαλεί με τις εμφανίσεις της αλλά και τη συμπεριφορά της, αλλά με ένα περίεργο να υποστηρίζει ο,τι -μα ο,τι- κι αν φορέσει.

Έτσι, ενώ πολλές από εσάς μπορεί να φοβάστε να φορέσετε το μωβ κραγιόν , άλλες να το θεωρείτε ξεπερασμένο trend της δεκαετίας τους '80 κι άλλες να μη το εντάσσετε καθόλου στο μακιγιάζ σας, η star το τόλμησε και μάλιστα έκανε πολλές γυναίκες ανά τον κόσμο να αναθεωρήσουν!

rhianna-purple-5 23f8b


Η νεαρή τραγουδίστρια ανέβασε πριν λίγες μέρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια selfie φωτογραφία, φορώντας ένα gloss σε βιολετί, μώβ απόχρωση και πραγματικά το Instagram πήρε φωτιά.

rhianna-purple-1 8e6e7


Και ενώ νομίζαμε πως πρόκειται για κάποιο makeup πειραματισμό της στιγμής... η Riri ξαναχτύπησε μια μέρα αργότερα, ανεβάζοντας κι άλλες φωτογραφίες της με το ίδιο λιλά κραγιόν στα χείλη της- κάνοντας όλες εμάς να αρχίζουμε να βλέπουμε την εν λόγω απόχρωση με άλλο μάτι...

yjuetyiuer 59153


Φυσικά, η ίδια η Rihanna φρόντισε να ενημερώσει τους fans της που ρωτούσαν συνεχώς για το beauty μυστικό κραγιόν της, σχολιάζοντας σε μια φωτογραφία ότι πρόκειται για τη νέα, αγαπημένη της απόχρωση Purple Haze από τη σειρά μακιγιάζ της, που έβγαλε η Free Spirit Cosmetics και κοστίζει περίπου 32 δολάρια. Όπως αντιλαμβάνεστε, το εν λόγω gloss έγινε sold out σε μερικές ώρες...

rhianna-purple-4 ec2d8


Το trick για να φορέσετε το μωβ κραγιόν με ασφάλεια, είναι να κρατήσετε το υπόλοιπο μακιγιάζ σας απλό ενώ θα πρέπει να βρείτε και ποια απόχρωση του μωβ ταιριάζει με τον τόνο της επιδερμίδας σας!

rhianna-purple-2 59d36

Αναθεωρήσατε για το μωβ κραγιόν;

34uertyu 31cd3

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε το χτένισμα της Kate Bosworth που σίγουρα θα ζηλέψετε!

Τα beauty looks που ξεχωρίσαμε στα MTV Movie Awards