Καταλάβατε ποια star είναι; Αγνώριστη στο εξώφυλλο του Wonderland Magazine!

Βιβή Αγγελάκη
Καταλάβατε ποια star είναι; Αγνώριστη στο εξώφυλλο του Wonderland Magazine!

Δείτε τη ως ξανθιά και κοκκινομάλλα

Πραγματικά είναι από τις stars που δε διστάζουν να δοκιμάσουν το οτιδήποτε στην εμφάνισή τους! Τόσο οι εκκεντρικές στιλιστικές αλλά και οι beauty επιλογές της –με ενδεικτικότερες τις συχνές αλλαγές στα μαλλιά της- αποτελούν σε κάθε δημόσια εμφάνισή της αντικείμενο σχολιασμού.

Ναι, λοιπόν, η Katy Perry- σωστά μαντέψατε οι περισσότερες- μεταμορφώθηκε , αυτή τη φορά για το εξώφυλλο του περιοδικού Wonderland (καλοκαιρινό τεύχος).

1sdfghsdf 610ee

Με κοντό a la garcon hairlook σε ξανθό πλατίνα- πολύ κοντά στο φυσικό ξανθό της χρώμα- και βάφοντας στην ίδια απόχρωση και τα φρύδια της, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια πόζαρε στο φωτογραφικό φακό του Christian Oita και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό!

5ykffh 31046

Με sexy βλέμμα και φορώντας ένα εντυπωσιακό φόρεμα με φτερά, η Katy πραγματικά έμοιαζε άλλος άνθρωπος! Μάλιστα δεν δίστασε να ανεβάσει μερικές από τις φωτογραφίες του editorial στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram σχολιάζοντας πως πρόκειται για μια από τις καλύτερες φωτογραφίσεις που έχει κάνει ποτέ.

2gdgsdf 72572

Και φυσικά πριν βιαστείτε να βγάλετε το συμπέρασμα ότι η pop star έγινε ξανθιά... οι υπόλοιπες φωτογραφίες με κόκκινο καρέ και με αφέλειες στα μαλλιά της έρχονται να επιβεβαιώσουν τις φήμες περί περούκας!

3dgfgsdfg bc10d

Πάντως, ένα είναι σίγουρο: Ο,τι και να κάνει η Katy ξέρει να το υποστηρίζει!