Pancaking: Αυτό είναι το πιο έξυπνο trick για όσες κάνετε πλεξούδα!

Βιβή Αγγελάκη
Pancaking:  Αυτό είναι το πιο έξυπνο trick για όσες κάνετε πλεξούδα!

Το pancaking ήρθε για να μείνει στα μαλλιά μας και πολύ μας αρέσει!

Αν αγαπάτε τις πλεξούδες όλων των ειδών (ξεκινώντας από την πιο απλή, γαλλική, ψαροκόκκαλο και συνεχίζοντας με τις πιο περίτεχνες που είδατε σε κάποιο fashion show), αν βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια και αν μισείτε το αυστηρά στυλιζαρισμένο ύφος στα μαλλιά σας, τότε αυτό το beauty νέο- trick θα σας ενθουσιάσει, όπως εμάς!


Μετά το baking στο μακιγιάζ μας, λοιπόν, το pancaking ήρθε για να μείνει και να φέρει στα μαλλιά μας έναν αέρα ανανέωσης και φρεσκάδας, κάνοντάς τα να φαίνονται πιο πυκνά, ενώ παράλληλα, δίνει ένα πιο νεανικό ύφος στην όλη εμφάνισή μας.

f65b330ae2205c1b1c2724a7853c3a1e be8af


Τι είναι το pancaking ;

Το pancaking, που η αλήθεια είναι μας θυμίζει πολύ τα pancakes και αυτός είναι άλλος ένας λόγος για να τα αγαπήσουμε- γιατί στο φαγητό και τις πλεξούδες δε λέμε ποτέ ΟΧΙ- είναι η τεχνική που θέλει να κάνουμε την πλεξούδα μας πιο boho, messy , ξεκινώντας από μια πολύ αυστηρή βάση .

pancaking braid trick 8362f


Πώς μπορούμε να το πετύχουμε;

Η hairstylist Sarah Potempa εξηγεί: « Αντί να ξεκινήσετε με μια ατημέλητη, χαλαρή πλεξούδα, που το πιο πιθανό είναι να σας χαλάσει πολύ γρήγορα, κάνετε για αρχή μια αυστηρά δομημένη, σφιχτή πλεξούδα στην οποία αρχίστε να ανοίγετε με τα δάκτυλά σας, τραβώντας προς τα έξω τις άκρες των μαλλιών σας, προκειμένου να δώστε περισσότερο όγκο. Μπορείτε επίσης να τυλίξετε μερικά τμήματα των μαλλιών σας με το σίδερο για μπούκλες ή να ψεκάσετε από την αρχή τα μαλλιά σας με ξηρό σαμπουάν για περισσότερο ατημέλητο εφέ.»

5dac45807c7dc51ff4d4bbde22a7c4aa 2684e

Πώς σας φαίνεται; Εμείς πάντως αυτή τη στιγμή το δοκιμάζουμε στα μαλλιά μας!