Ζήστε τα πιο ‪#‎LeRougeEffect‬ Χριστούγεννα!

Βιβή Αγγελάκη
Ζήστε τα πιο ‪#‎LeRougeEffect‬ Χριστούγεννα!

Δείτε όλα όσα έγιναν στο λαμπερό party της Estee Lauder

Το βράδυ της Τρίτης το Queen βρέθηκε στο λαμπερό cocktail party που διοργάνωσε η Estee Lauder στο fashion workshop της Βίκυς Καγιά, προκειμένου να μας συστήσει το νέο της άρωμα Modern Muse Le Rouge. Με θέμα ‘’Dare to Wear Red’’, προσκεκλημένοι από τον χώρο της μόδας, της ομορφιάς, του blogging, αλλά και γνωστοί ηθοποιοί έκαναν την δική τους LeRouge εμφάνιση, φορώντας ή κρατώντας κάτι κόκκινο!

209740 6c107


Η ιδιαίτερη διακόσμηση του χώρου εντυπωσίασε, καθώς εκατοντάδες κόκκινα τριαντάφυλλα κρέμονταν από την οροφή, ενώ το κόκκινο χρώμα επικρατούσε με ιδιαίτερη αισθητική σε κάθε γωνία του χώρου.

209730 03da7


Με το #LeRougeEffect οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να ανεβάσουν τις δικές τους φωτογραφίες στο Instagram, με live προβολή στον χώρο.

209734 0400e


Το κόκκινο είναι η έμπνευση του νέου αρώματος, καθώς η Estee Lauder αποκαλύπτει μια νέα τολμηρή πλευρά της μοντέρνας θηλυκότητας με την νέα αυτή σύνθεση.

209727 5bd7f


Η γυναίκα Le Rouge είναι μια προκλητική έμπνευση για τους άλλους:

‘’Δεν ήταν απλά η πρόκληση να αιχμαλωτίσουμε την μυρωδιά που έχει το κόκκινο, ήταν να αιχμαλωτίσουμε μια κατάσταση, έναν ζωηρό, τολμηρό χαρακτήρα’’, επισημαίνει η δημιουργός του αρώματος Karyn Khoury, Senior Vice President, Corporate Fragrance Development Worldwide, The Estée Lauder Companies.

209732 bc5a5

‘’Η γυναίκα αυτή εμπνέει τους άλλους μέσα από την ακλόνητη αυτοπεποίθηση, το glamour και την κομψότητα της. Ζει τη ζωή της για να κάνει την παρουσία της αισθητή – και κάθε συστατικό του αρώματος αυτού έχει επιλεγεί προσεκτικά για να αντικατοπτρίζει ακριβώς αυτό.’’

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery!