Μπαμπάδες εν δράσει: Διάσημοι ποδοσφαιριστές κάνουν χτενίσματα στις κόρες τους!

Βιβή Αγγελάκη
Μπαμπάδες εν δράσει: Διάσημοι ποδοσφαιριστές  κάνουν χτενίσματα στις κόρες τους!

Θα «λιώσετε» με αυτά τα videos!

Μπορεί για τις περισσότερες, ο προσωπικός hairstylist των παιδικών μας χρόνων να ήταν η μαμά μας, όμως, αυτοί οι μπαμπάδες έρχονται να ταράξουν για λίγο τα δεδομένα και να αποδείξουν οτι μπορούν κι εκείνοι να «κλέψουν» λίγη από τη δόξα της μαμάς!


Με αφορμή, λοιπόν, το «Super Bowl» , το μεγαλύτερο ίσως αθλητικό γεγονός τουλάχιστον στην Αμερική και στα πλαίσια της τελευταίας καμπάνιας «Strong Is Beautiful», το Pantene Pro-V προ(σ)κάλεσε 4 διάσημους ποδοσφαιριστές και μπαμπάδες του Αμερικανικού «National Football League» να επιμεληθούν το χτένισμα των μικρών κοριτσιών τους, υπεθυμίζοντας πως τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το χρόνο που αφιερώνουν οι μπαμπάδες με τα παιδιά τους και πιο συγκεκριμένα με τις κορούλες τους...

{youtube}4SG3Y-_2Yj0{/youtube}


Κάθε μπαμπάς κλήθηκε να κάνει ένα συγκεκριμένο χτένισμα στα μαλλιά της κόρης του αντιμετωπίζοντας και τις ανάλογες δυσκολίες. Από τον κλασικό κότσο της μπαλαρίνας, μέχρι και πιο βασιλικούς κότσους και περίτεχνες πλεξούδες, πάντα με την καθοδήγηση των μικρών πριγκιπισσών τους!

{youtube}DgdYPllFXes{/youtube}


Κι ενώ στο γήπεδο μοιάζουν σκληροί και επιθετικοί, όταν έρχεται η ώρα να ασχοληθούν με τις κόρες τους (ακόμη και για να τους φτιάξουν τα μαλλιά) γίνονται οι πιο τρυφεροί χαζομπαμπάδες όλου του κόσμου.

{youtube}tq9qL8ZL9y4{/youtube}


Εξάλλου, μια τέτοια, άρρηκτη σχέση, δεν έχουμε και εμείς με τους δικούς μας μπαμπάδες;

{youtube}Wa8hBK8QF88{/youtube}

Κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας:

stgrt 7a79b