Jennifer Aniston: Ποιο είναι το αγαπημένο της hair trend και ποιο δε θα δοκίμαζε ποτέ;

Βιβή Αγγελάκη
Jennifer Aniston: Ποιο είναι το αγαπημένο της hair trend και ποιο δε θα δοκίμαζε ποτέ;

Τι αποκάλυψε στη συνέντευξή της;

H Jennifer Aniston είναι από αυτές τις γυναίκες που δε γίνεται να μην ζηλεύεις τα υπερτέλεια μαλλιά τους. Αυτός είναι άλωστε και ένας από τους βασικούς λόγους που στις περισσότερες συνεντεύξεις πάντοτε υπάρχει μια ερώτηση (τουλάχιστον) για τα μυστικά των λαμπερών μαλλιών της.

jennifer aniston d5db7


Κι ενώ στη συνέντευξή της στο περιοδικό Popsugar αποκάλυψε τα ιδανικά χτενίσματα που «σώζουν» τα μαλλιά της σε μια bad hair day αλλά και το «lifesaver» προϊόν που τους τελευταίους μήνες δεν αποχωρίζεται από τη hair ρουτίνα της, αυτή τη φορά η star μίλησε στο Glamour και μεταξύ άλλων (stay tuned στο queen) αναφέρθηκε στο hair trend που αγαπά αυτή την περίοδο αλλά και στην τάση που θα ήθελε να εξαφανιστεί από προσώπου γης και από τα μαλλιά όλων των γυναικών!

jennifer aniston 600x800 7364f


«Δεν συνηθίζω να ακολουθώ τις τάσεις στα μαλλιά. Μακάρι να μπορούσα, αλλά πάντα αισθάνομαι οτι προσπαθώ να γίνω κάτι που δεν είμαι. Λατρεύω τα '70s shag κουρέματα, όμως. Είναι όλα σούπερ χαριτωμένα! Και μου αρέσουν πάντα τα όμορφα highlights στα μαλλιά.»

Όσο για τo hair trend που αν μπορούσε θα εξαφάνιζε...
«Τα ροζ και τα πράσινα μαλλιά θα ήθελα να εξαφανιστούν. Ειδικά τα πράσινα μαλλιά, για να είμαι ειλικρινής, δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν.»