Heidi Klum: Αποκαλύπτει τα μυστικά της ομορφιάς της

Heidi Klum: Αποκαλύπτει τα μυστικά της ομορφιάς της

Το supermodel-και δαιμόνια επιχειρηματίας- φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Allure

Πριν δει την καριέρα της να απογειώνεται ως Άγγελος στα shows της Victoria's Secrets, η Heidi Klum έτρωγε συνεχώς πόρτα στα catwalks των μεγάλων οίκων μόδας. «Δεν έκανα ποτέ fashion shows- ούτε στο Παρίσι, ούτε στο Βερολίνο, ούτε καν στη Νέα Υόρκη. Προσπαθούσα, αλλά κανείς δεν με ήθελε» είπε στη συνέντευξή της στο Allure. «Είχα περισσότερες καμπύλες, περισσότερο στήθος και ήμουν λίγο πιο κοντή- δεν είχα τις αναλογίες των μοντέλων που θέλουν σε αυτά τα ντεφιλέ. Όμως ήθελα πολύ να γίνω μοντέλο και έτσι σκέφτηκα: Ok, θα βρεις άλλα πράγματα να κάνεις σ'αυτή τη βιομηχανία»- και τα κατάφερε περισσότερο από καλά, όχι μόνο στη βιομηχανία της μόδας αλλά και στην ομορφιά, λανσάροντας το δικό της άρωμα και κλείνοντας πρόσφατα συμφωνία με την εταιρεία Clear Sculp&Hair Beauty Therapy ως πρόσωπο της καμπάνιας της.

Στη συνέντευξη, η Klum μοιράστηκε τα δικά της μυστικά ομορφιάς:

Για το μακιγιάζ
«Υπάρχουν τόσα πολλά λάθη που μπορούμε να κάνουμε στην επιλογή της βάσης. Για παράδειγμα, οι γυναίκες συχνά επιλέγουν πιο ροζ τόνο από αυτό που τους ταιριάζει, με αποτέλεσμα να μοιάζουν με τη Miss Piggy. Εγώ προτιμώ τα προϊόντα της Astor, μιας γερμανικής εταιρείας που έχει εμπειρία 60 χρόνια τώρα, και μάλιστα συνεργάζομαι μαζί τους ώστε να γίνουν ακόμα πιο μοντέρνα».

Για τα μαλλιά
«Δεν είμαι πολύ απαιτητική... Θέλω να πω, μπορεί να χρησιμοποιήσω τα σαμπουάν των παιδιών μου. Αλλά πραγματικά μου αρέσουν πολύ τα προϊόντα της Clear Sculp&Hair Beauty Therapy. Πριν αποφασίσω να συνεργαστώ μαζί τους, μου έστειλαν τα προϊόντα τους να τα δοκιμάσω και ήταν απίθανα- μύριζαν υπέροχα και έκαναν τα μαλλιά μου πολύ απαλά».

Το άρωμά της
«Φοράω το δικό μου άρωμα, το Shine. Είναι ένα γλυκό και πικάντικο κοκτέιλ με ροζ πιπέρι, μανταρίνι, κρίνο. Αν έπρεπε να το περιγράψω με μια λέξη, θα έλεγα πως είναι αισθησιακό.»

Η διατροφή της
«Συνήθως τρώω πολύ ψάρι, κρέας και σαλάτες. Δεν μου αρέσει το junk food αλλά επιτρέπω στον εαυτό μου να τρώει μια στο τόσο ένα burger και τηγανιτές πατάτες. Γιατί, εντάξει, δεν υπάρχει τίποτα πιο νόστιμο από τις τηγανιτές πατάτες!»

Η fitness ρουτίνα της
«Δεν γυμνάζομαι καθημερινά. Έχω καλά γονίδια... Συνήθως δουλεύω με personal trainer όταν έχω κάποιο συγκεκριμένο event, για παράδειγμα το show της Vιctoria's Secrets. Συνήθως έρχεται στο σπίτι και με βάζει να φοράω αυτή τη φόρμα που φοράνε οι μποξέρ ενώ γυμνάζομαι, για να ιδρώνω.»