Max Factor 24 False Lash Effect: 24 ώρες glamorous βλεφαρίδες!

Max Factor 24 False Lash Effect: 24 ώρες glamorous βλεφαρίδες!

Μια μάσκαρα που ήρθε για να μείνει στο νεσεσέρ μας

Ένα νέο μικρό θαύμα μπαίνει στην οικογένεια False Lash Effect της Max Factor: η νέα μάσκαρα False Lash Effect 24 μεταμορφώνει τις βλεφαρίδες δίνοντάς τους όγκο με διάρκεια έως και 24 ώρες!

Το μυστικό της βρίσκεται στην ενσωματωμένη βάση που περιέχει η σύνθεσή της, η οποία αγκαλιάζει κάθε βλεφαρίδα από τη ρίζα ως την άκρη. Η σύνθεση αυτή συνδυάζεται με το μεγάλο βουρτσάκι της πολυβραβευμένης σειράς False Lash Effect, παρέχοντας έτσι μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής με τις βλεφαρίδες, με αποτέλεσμα εκπληκτικό όγκο που παραμένει σταθερός κυριολεκτικά όλο το εικοσιτετράωρο.

Η Pat McGrath, Global Creative Director της Max Factor, λέει σχετικά: «Είμαι πολύ μεγάλη φαν της οικογένειας της False Lash Effect κι έτσι είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη που η τελευταία προσθήκη περιλαμβάνει μια mascara με διάρκεια έως και 24 ώρες. Οι τέλειες βλεφαρίδες μεταμορφώνουν κάθε look, κάνοντας τα μάτια να φαίνονται πιο μεγάλα και καλοσχηματισμένα, και φυσικά είναι πολύ σημαντικό να έχει το look διάρκεια. Αυτό ακριβώς προσφέρει η νέα False Lash Effect 24!».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Μαρκετάκης, επίσημος make-up artist της Max Factor για την Ελλάδα, δηλώνει επίσης ενθουσιασμένος με την νέα μάσκαρα: «Αυτό που μου αρέσει περισσότερο στη νέα False Lash Effect 24 είναι ότι προσφέρει διάρκεια στο αποτέλεσμα, χωρίς να χρειάζεται "touch-up" το οποίο συνήθως δημιουργεί κόμπους και βαραίνει τις βλεφαρίδες. Αντίθετα, τις διατηρεί έντονες, ευδιάκριτες, με όγκο για έως και 24 ώρες το 24ωρο- το τέλειο όπλο για πολυάσχολες γυναίκες που είναι πολλές ώρες έξω.»


Τη νέα False Lash Effect 24 της Max Factor θα τις βρείτε σε 2 βασικές αποχρώσεις: Black και Black/Brown.