Kate Beckinsale: τα αγαπημένα της προϊόντα ομορφιάς

Kate Beckinsale: τα αγαπημένα της προϊόντα ομορφιάς

Η star τα αποκάλυψε στο περιοδικό allure. Bonus: tips για να αντιγράψετε το μακιγιάζ της

«Δεν κάνω πολλά για την επιδερμίδα μου. Αυτό που κάνω, κυρίως, είναι να την καθαρίζω συστηματικά» είπε η Kate Beckinsale στη συνέντευξή της στο τεύχος Αυγούστου του περιοδικού allure.


Και πράγματι, τα αγαπημένα της προϊόντα είναι πολύ λίγα- αλλά εκλεκτά. «Στο πρόσωπο χρησιμοποιώ το σαπούνι Cetaphil. Είναι φτηνό και το βρίσκω πολύ φιλικό με την επιδερμίδα μου. Για το μακιγιάζ μου συνήθως παίρνω προϊόντα που χρησιμοποιούνται στα γυρίσματα της εκάστοτε ταινίας που δουλεύω. Όμως έχω ένα κραγιόν στην τσέπη μου αυτή τη στιγμή, για να το δω... Είναι το κραγιόν σε απόχρωση Glisten της Tarte. Στα μαλλιά μου χρησιμοποιώ είναι σαμπουάν που είναι ροζ, το ανακάλυψα στα γυρίσματα του Total Recall και λέγεται Davines Love Smoothing Shampoo. Επίσης, μου αρέσουν τα προϊόντα της Moroccanoil για το styling. Στο σώμα χρησιμοποιώ κρέμα και γαλάκτωμα της CeraVe. Αφήνουν μια ωραία αίσθηση και δεν έχουν συστατικά που προκαλούν αλλεργίες. Νιώθω τόσο αλλεργική στο κλίμα του Los Angeles που προσέχω πάρα πολύ τι προϊόντα χρησιμοποιώ. Αγαπημένο μου άρωμα, το Lipstick Rose του Frederic Malle. Μου θυμίζει όταν ήταν μικρή, την μυρωδιά της μαμάς μου όταν με φιλούσε για καληνύχτα».


Για τη λήψη του εξωφύλλου, η makeup artist Fulvia Farolfi δημιούργησε smoky μάτια και έντονα φρύδια: «Θέλαμε κάτι που να είναι λιγότερο glam και περισσότερο μοντέρνο», εξήγησε. Ξεκίνησε γεμίζοντας τα φρύδια της Beckinsale με ένα καφε-κόκκινο μολύβι, τόνισε το άνω βλέφαρο με μαύρο μολύβι και το έσβησε προς την κόγχη των ματιών. Από πάνω άπλωσε μια σκούρα καφέ σκιά και αρκετές στρώσεις μάσκαρα. Στα ζυγωματικά χρησιμοποίησε ένα διάφανο ρουζ σε δαμασκηνί και στα χείλη άπλωσε ελάχιστο κραγιόν σε διάφανη δαμασκηνί απόχρωση. Για τα επιμελώς ατημέλητα waves της star, ο hairstylist Duffy ψέκασε ένα σπρέι για όγκο και ένα beach spray και στέγνωσε τα μαλλιά της με το πιστολάκι καθώς εκείνη είχε ρίξει μπροστά το κεφάλι της. Στη συνέχεια πήρε φαρδιές τούφες και τις γύρισε με ένα σίδερο για μπούκλες τις οποίες στη συνέχεια "χαλάρωσε" με μια πλατιά βούρτσα.


Διαβάστε ακόμα:

Αντιγράψτε το look: το λαμπερό,μίνιμαλ μακιγιάζ της Kate Beckinsale

Αντιγράψτε το look: τα sexy waves της Kate Beckinsale

Kate Beckinsale: Πώς έφτιαξε τέτοιο σώμα, αν και μισεί τα γυμναστήρια;