Αντιγράψτε το look: το λαμπερό,μίνιμαλ μακιγιάζ της Kate Beckinsale

Αντιγράψτε το look: το λαμπερό,μίνιμαλ μακιγιάζ της Kate Beckinsale

Από την εμφάνισή της στην πρεμιέρα της ταινίας Total Recall στο Λονδίνο

Η celebrity makeup artist, Molly R.Stern, εξηγεί βήμα βήμα πώς δημιούργησε το μακιγιάζ της σταρ- ένα look που ισορροπεί τέλεια ανάμεσα στο glam και το classy, ό,τι πρέπει για το red carpet. H Stern χρησιμοποίησε προϊόντα μακιγιάζ της Laura Mercier αλλά εσείς μπορείτε να πάρετε ιδέες από την τεχνική της και να αντιγράψετε το look με τα προϊόντα που ήδη έχετε στο νεσεσέρ σας.


Πρόσωπο

- Η Stern προετοίμασε την επιδερμίδα της σταρ με το σέρουμ Intensité Moisture Serum Extrême της RéVive, που προσφέρει εντατική ενυδάτωση και την αγκαλιάζει με ένα λείο, μεταξένιο πέπλο.
- Για να εξασφαλίσει λάμψη με διάρκεια, ξεκίνησε απλώνοντας το Foundation Primer Radiance της Laura Mercier.
- Στη συνέχεια ανέδειξε τα ζυγωματικά της Beckinsale με την πούδρα για λάμψη Shimmer Bloc, Pink Tourmaline της Laura Mercier.


Μάτια
- Το σταθερό αποτέλεσμα είναι το ζητούμενο στις red carpet εμφανίσεις. Για αυτό η Stern άπλωσε σε όλο το άνω βλέφαρο μέχρι το τόξο των φρυδιών της ηθοποιού το primer Eye Basics, Peach της Laura Mercier.
- Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε δύο σκιές: μία ανθρακί με χρυσά pigments (την Baked Eye Colour, Black Karat) και μία μπρονζέ (την Baked Eye Colour, Terracotta) στο άνω βλέφαρο κάνοντας καλό blending. Τόνισε το περίγραμμα των ματιών με ένα μαύρο μολύβι και άπλωσε κατά μήκος του κάτω βλεφάρου την ίδια μπρονζέ σκιά, ώστε να "ρίξει" την ένταση.
- Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ των ματιών με δύο στρώσεις της μαύρης μάσκαρα για όγκο Full Blown Volume Lash Building Mascara της Laura Mercier.


Χείλη
- Η Stern κράτησε ήσυχα τα χείλη της σταρ, φροντίζοντας να τελειοποιήσει το σχήμα τους. Για να το επιτύχει, χρησιμοποίησε ένα μολύβι σε nude απόχρωση, το Lip Pencil, Baby Lips με το οποίο στη συνέχεια γέμισε τα χείλη.
- Από πάνω έβαλε την απαραίτητη δόση λάμψης με το λιπ γκλος Lip Glace, Sparkling σε μπεζ απόχρωση.


Τελευταία κίνηση
Λίγο πριν βγει η Kate Beckinsale στο κόκκινο χαλί, η Stern άπλωσε σε όλο το πρόσωπό της μια ματ μπρονζέ πούδρα, την Bronzing Pressed Powder, Matte Bronze της Laura Mercier για να δώσει μια sexy, sunkissed λάμψη στην επιδερμίδα της.




Διαβάστε ακόμα:

Αντιγράψτε το look: τα sexy waves της Kate Beckinsale

Kate Beckinsale: Πώς έφτιαξε τέτοιο σώμα, αν και μισεί τα γυμναστήρια;

Αντιγράψτε το look: το μακιγιάζ της Kate Beckinsale