Beautiful bride: Το νυφικό μακιγιάζ και χτένισμα της Κατερίνας Παπουτσάκη

Beautiful bride: Το νυφικό μακιγιάζ και χτένισμα της Κατερίνας Παπουτσάκη

Ο Δημήτρης Γιαννέτος, αγαπημένος μας makeup artist  και Official Makeup Artist &Hairstylist της L'Oreal Paris, μας αποκάλυψε τις λεπτομέρειες

Με ένα μίνιμαλ, φυσικά λαμπερό μακιγιάζ και τα μαλλιά της φυσικά κυματιστά, η Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν από τις πιο όμορφες νύφες που έχουμε δεί με το απλό λιτό νυφικό της- το ιδανικό look από κάθε άποψη για γάμο σε νησί.


Ο Δημήτρης Γιαννέτος, που επιμελήθηκε το look της, μας αποκάλυψε λεπτομέρειες για το μακιγιάζ και το χτένισμα της Κατερίνας: «Στο πρόσωπό της δημιούργησα μια ελαφριά μπρονζέ βάση, ώστε να δώσω ένα απαλό sunkissed αποτέλεσμα και χρησιμοποιώντας λίγο lip gloss πρόσθεσα όμορφες "γυαλάδες" ψηλά στα ζυγωματικά της. Στα μάτια της έκανα ένα ελαφρύ smoky look με γήινες/μπρονζέ σκιές και μαύρο μολύβι και κυρίως έδωσα ένταση στις βλεφαρίδες με αρκετές στρώσεις καφέ μάσκαρα. Στα χείλη της χρησιμοποίησα φυσικούς τόνους μπεζ- σομόν με glossy τελείωμα.


Για το μαλλιά της επιλέξαμε επίσης ένα πολύ απλό χτένισμα, με ανάλαφρα, φυσικά waves. Αφού τα στέγνωσα ανάποδα, τα χώρισα σε μεγάλες τούφες τις οποίες πέρασα με ένα χοντρό σίδερο για μπούκλες αλλά φρόντισα να είναι χαλαρές. Στη συνέχεια, τις άνοιξα με τα δάχτυλά μου και τοποθέτησα στα μαλλιά της Κατερίνας ένα headband- το μοναδικό στολίδι στο look. Στο τέλος, ψέκασα λίγη λακ για λάμψη και κράτημα.»


Διαβάστε ακόμα:

Τότε και τώρα: Τα χρόνια περνάνε, αλλά το sex appeal της Κατερίνας Παπουτσάκη είναι μια αξία σταθερή

Αξιοζήλευτοι οι γάμοι Παπαλουκά και Παπουτσάκη...

Κατερίνα Παπουτσάκη: Γιατί αγαπάμε το στυλ της