Πριν και μετά: Η μεταμόρφωση της Kim Kardashian

Πριν και μετά: Η μεταμόρφωση της Kim Kardashian

Οι φωτό που ανέβασε στο twitter από την προετοιμασία της για φωτογράφιση 

Η reality star έχει αποδείξει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να μοιράζεται με τους fans της στιγμές από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά ανέβασε στο twitter φωτό από την προετοιμασία της για την φωτογράφιση που έκανε με τις αδελφές της για την προώθηση της σειράς ρούχων Kardashian Kollection στην Μεγάλη Βρετανία.


Ξεκίνησε λοιπόν να "παρακολουθεί" τον αγαπημένο της makeup artist Scott Barnes και να καταγράφει βήμα-βήμα πώς την μεταμορφώνει, πώς "χτίζει" τη βάση της επιδερμίδας της, πώς σμιλεύει το περίγραμμα και τα ζυγωματικά της. Και από ό,τι βλέπουμε, χρειάστηκε μπόλικο makeup για να χτίσει τη βάση της Kim και κάμποσο bronzer για να δημιουργήσει αυτές τις γωνίες στο πρόσωπό της- συγκρίνοντας δε το πριν και το μετά, καταλαβαίνουμε απόλυτα γιατί η σταρ δεν κάνει βήμα χωρίς τον Barnes!


Στο μεταξύ, σύμφωνα με την Daily Mail, ο πρώην άντρας της, Kris Humphries, δήπωσε πως θέλει να παντρευτεί ξανά και να κάνει παιδιά, παρά τον εφιάλτη του πρώτου του γάμου και του διαζυγίου του, αλλά πως δεν βιάζεται: «Πιστεύω πως όλοι θέλουν να κάνουν οικογένεια κάποια στιγμή. Βρίσκεσαι σε ένα σημείο της ζωής σου που όλοι οι φίλοι σου παντρεύονται και ο καθένας κάνει τον δικό του αγώνα. Αλλά δεν μπορείς να βάλεις κάποιο χρονοδιάγραμμα για όλα αυτά, είπε στην Page Six της New York Post».



Διαβάστε ακόμα:

H Beyonce σνομπάρει την Kim Kardashian!

Kim Kardashian: Δεν θα λάβει άστρο στο Walk Of Fame

Kim Kardashian- Kanye West: το νέο σιαμαίο ζευγάρι του Hollywood