H Carine Roitfeld ζητάει... συγχώρεση

H Carine Roitfeld ζητάει... συγχώρεση

Και ετοιμάζει το σχετικό ελιξίριο 

Μετά τη συνεργασία της με την M.A.C.- όπου δημιούργησε την απόλυτη συλλογή μακιγιάζ για sexy, dark βλέμμα (κυρίως)- η δαιμόνια πρώην editor της Γαλλικής Vogue είπε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στην αρωματοποιία, υπογράφοντας το δικό της άρωμα, το Forgive Me, που σύμφωνα με οσα ψιθυρίζονται μέχρι στιγμής, θα συνοδεύεται από την αντίστοιχη σειρά σώματος.


Συμφωνα με το ρεπορτάζ του Fashionista.com, η Roitfeld είχε υποβάλλει αίτηση για να κατοχυρώσει το όνομα του αρώματος τον προηγούμενο Ιανουάριο και πήρε έγκριση τον Σεπτέμβριο- αν και μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν έχει επιβεβαιωθεί η ειδηση από επίσημα χείλη. Αν και τίποτε περισσότερο δεν έχει κυκλοφορήσει ως τώρα, η New York Post έγραψε χιουμοριστικά πως το κοκτέιλ της θα μπορούσε να έχει νότες "γλυκιάς εκδίκησης και δάκρυα ανήλικων μοντέλων" θυμίζοντάς μας το concept του αρώματος της Lady Gaga που είχε διαρρεύσει στην αρχή.


Πάντως, αν τελικά κρατήσει το όνομα Forgive Me, πάμε στοίχημα πως στα counters όπου θα πωλείται το άρωμα θα βλέπουμε περισσότερους άντρες;



Διαβάστε ακόμα:

Η Carine Roitfeld για τη M.A.C

Carine Roitfeld & Harper's Bazaar ανακοίνωσαν τη νέα τους συνεργασία

Η Kate Upton στο εξώφυλλο του περιοδικού της Carine Roitfeld