Emma Stone: Πώς "εξαφάνισαν" τις φακίδες της στη νέα της ταινία;

Emma Stone: Πώς "εξαφάνισαν" τις φακίδες της στη νέα της ταινία;

«Ήταν το πιο τρελό πράγμα που μου συνέβη στα γυρίσματα» είπε σε συνέντευξή της

Ως πρόσωπο της Revlon η Emma Stone έχει πράγματα να πει για το μακιγιάζ. Στην περίπτωσή της, όμως, η σχέση της με το μακιγιάζ δεν είναι απλά μια υπόθεση"συμβολαίου" αλλά ένα πάθος που ξεκίνησε από όταν ήταν μικρή: «Μπορεί να μην μπορώ να φτιάξω τα μαλλιά μου, αλλά λατρεύω το μακιγιάζ- δεν είναι ποτέ αγγαρεία για μένα» είπε στο site bellasugar. Ξεκίνησε να ασχολείται με αυτό όταν έκανε μόνη της τα looks της στις πρώτες της θεατρικές παραστάσεις αλλά και πιο πριν, βλέποντας τη μητέρα της: «Λατρεύει το μακιγιάζ, οπότε πάντα διασκέδαζα να παίζω με τα προϊόντα της.»


Αλλά και η αδυναμία της Emma Stone στα κόκκινα μαλλιά, λέει πως οφείλεται στη μητέρα της: «Είναι κοκκινομάλλα, οπότε με έλκει συναισθηματικά αυτό το χρώμα.» Η μητέρα της επίσης της έμαθε πόσο σημαντικό είναι το αντηλιακό για την επιδερμίδα της, γιαυτό και φροντίζει πάντα να φοράει κρέμα ημέρας με SPF.

«Καθημερινά αυτό που φροντίζω είναι να έχω καθαρή, ενυδατωμένη επιδερμίδα», λέει η ηθοποιός. Τελευταία χρησιμοποιεί το σαπούνι Cetaphil Gentle Cleansing Bar και από πάνω οπωσδήποτε μια κρέμα ημέρας με δείκτη προστασίας, πριν προχωρήσει με το μακιγιάζ της. Στο νεσεσέρ της έχει πλέον το νέο φον ντε τεν Nearly Naked Makeup της Revlon, που «είναι πολύ ελαφρύ, έχει SPF και δεν καλύπτει τις φακίδες μου», λέει γελώντας.


Και έχει έναν καλό λόγο να το τονίζει αυτό: «Το πιο τρελό από όσα έγιναν στα γυρίσματα της νέας μου ταινίας (Gangster Squad) ήταν όταν ο Christien Tinsley, επικεφαλής makeup artist, προσπαθούσε να κάνει την επιδερμίδα μου ομοιόμορφη, επειδή έχω φακίδες. Οπότε κυριολεκτικά άπλωνε concealer, μετά φον ντε τεν, μετά concealer και μετά πάλι φον ντε τεν. Ένιωθα σαν την Βασίλισσα Ελισσάβετ!»


Διαβάστε ακόμα:

Lauren Conrad: Μυστικά ομορφιάς και fitness

Bronde: όσα θέλετε να ξέρετε για ένα από τα πιο hot hair colors της σεζόν

Αντιγράψτε το look: τα απαλά waves της Naomie Harris