Kate Moss-Kérastase: 2 Κ μαζί!

Kate Moss-Kérastase: 2 Κ μαζί!

Μάθαμε περισσότερα για τη hot συνεργασία- bonus: το επίσημο backstage video της καμπάνιας

Πριν λίγες μέρες, μόλις κυκλοφόρησε η είδηση, γράψαμε τις πρώτες πληροφορίες για την συνεργασία της Kate Moss με την Kérastase και τώρα έφτασε και το επίσημο δελτίο τύπου, που εγκαινιάζει την εποχή του "Couture Styling".

Το απόλυτο fashion icon, λοιπόν, θα είναι το πρόσωπο της 1ης σειράς styling από την Kérastase, και αυτή είναι η πρώτη φορά που η Kate Moss συνεργάζεται με μια πολυτελή μάρκα περιποίησης μαλλιών.

Τα μαλλιά της Kate έχει επιμεληθεί ο προσωπικός της φίλος, Luigi Murenu, studio hairstylist και καλλιτεχνικός διευθυντής για τη δημιουργία της νέας σειράς styling της Kérastase. Τα μακριά μαλλιά της Kate μεταμορφώθηκαν μέσα από διαφορά looks, κυματιστά ή σπαστά, με πλούσιο όγκο και ελεύθερη κίνηση, εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους αλλά όλα εντυπωσιακά, υγιή και λαμπερά.

H διαφημιστική καμπάνια που πραγματοποιήθηκε από τον φωτογράφο Solve Sundbo θα είναι διαθέσιμη τον Ιούνιο του 2013 και περιμένουμε με πολύ ενδιαφέρον να δούμε και να δοκιμάσουμε τα προϊόντα styling του αγαπημένου, πολυτελούς brand φροντίδας μαλλιών.

Διαβάστε ακόμα

Breaking news: Η Kate Moss πρόσωπο της Kérastase!

Το κλεμμένο φιλί της Jade Jagger

Kerastase Elixir Ultime: Τελετουργία 24 καρατίων στο μπάνιο σας!