Το Mythic Oil φοράει... Couture!

Το Mythic Oil φοράει... Couture!

Το best seller έλαιο μαλλιών της L'Oréal Professionnel κυκλοφορεί σε limited edition

Είναι το αγαπημένο προϊόν στα παρασκήνια των fashion shows σε Παρίσι, Λονδίνο, Μιλάνο και Νέα Υόρκη, γίνεται best seller όπου λανσάρεται ενώ στην Ελλάδα κάθε 5 λεπτά μία beauty addict το κάνει κάνει δικό της. Ο λόγος για το διάσημο έλαιο μαλλιών Mythic Oil της L'Oréal Professionnel το οποίο κυκλοφορεί σε 4 διαφορετικές εκδοχές για κάθε ανάγκη των μαλλιών καθώς και σε σαμπουάν και μάσκα για θρέψη, λάμψη και πειθαρχίαά.

Τώρα το Mythic Oil εξερευνά την υψηλή ραπτική και φοράει τη δημιουργία μιας διάσημης designer που σχεδίασε ένα μοναδικό και ιδιαίτερο outfit για το αγαπημένο έλαιο φροντίδας. Η Dilek Hanif ανέλαβε να 'ντύσει' το Mythic Oil και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό: το Mythic Oil Couture Edition. Επίσης η Dilek Hanif σχεδίασε ένα μυθικό βραχιόλι αποκλειστικά το οποίο μπορεί να βρει κάθε γυναίκα πάνω στη συλλεκτική συσκευασία Mythic Oil Couture Edition.


Who is who: Η Dilek Hanif γξεκίνησε την καριέρα της το 1990 με το λανσάρισμα της Couture and Prêt-à-Porter σειράς της. Το εκπληκτικό της ταλέντο την οδήγησε στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού το 2004. Από τότε κάθε χρόνο δίνει το «παρόν» παρουσιάζοντας τις μοναδικές της δημιουργίες. Σήμεραείναι μία σχεδιάστρια μόδας υψηλής ραπτικής και παράλληλα μία επιχειρηματίας με αξίες, ενέργεια και μεγάλο ταλέντο. Η Dilek Hanif τοποθετεί την κάθε γυναίκα σε ένα κόσμο που έχει δημιουργηθεί για πριγκίπισσες και όπου τα μαλλιά είναι ένα πολύτιμο κόσμημα.

Διαβάστε ακόμα

Ποια θέλει να πάει Παρίσι;

Ηλίας Ζάρμπαλης-L'Oréal Professionnel: μια βραδιά στο Milos

Steampod: το 1ο σίδερο ισιώματος με ατμό, για τέλειο sleek look!