Η "The Blonde Salad" είναι η πρώτη Fashion Ambassador της Redken

Η "The Blonde Salad" είναι η πρώτη Fashion Ambassador της Redken

Η διάσημη blogger Chiara Ferragni σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία

Είναι από τις πιο δημοφιλείς και επιτυχημένες bloggers: η Chiara Ferragni, η οποία βρίσκεται πίσω από το υπέρ-επιτυχημένο fashion blog "The Blonde Salad", συνεργάζεται με την Redken ως Global Fashion Ambassador και το αποτέλεσμα είναι συναρπαστικό!

Για πρώτη φορά, οι πιο hot τάσεις της φετινής σεζόν στα μαλλιά μεταπηδούν από την πασαρέλα και μεταφέρονται στη front row χάρη στον Guido Palau, Global Styling Director της Redken, ο οποίος δημιούργησε 12 εμπνευσμένα hairstyles στην Chiara. Τα Front Row Facets, όπως "βαπτίστηκε" αυτή η συλλογή των hairstyles θα τα παρουσιάσει η Chiara στην παγκόσμια περιοδεία της στα front row, στα πλαίσια αυτής τη συνεργασίας.

«Η Chiara φημίζεται για τα χαρακτηριστικά ξανθά της look και αποτελεί τον τέλειο καμβά για εμένα και την Redken» λέει ο Guido. «Είναι πολύ συναρπαστικό ότι τα Front Row Facets που δημιουργήθηκαν για μένα από τον Guido μπορούν να εφαρμοσθούν σε εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο στα κομμωτήρια» δήλωσε από την πλευρά της η Chiara Ferragni και πρόσθεσε: «Αποτελεί μεγάλη μου τιμή που μια τέτοια διάσημη μάρκα όπως η Redken, που φημίζεται για τον καθορισμό των τάσεων κάθε σεζόν στα μαλλιά, αναγνωρίζει το στυλ μου και τα χαρακτηριστικά ξανθιά μου μαλλιά».

Απολαύστε το backstage video με την Chiara να μεταμορφώνεται από τον Guido και θα επανέλθουμε με λεπτομέρειες για τα απίθανα hairstyles της κολεξιόν Front Row Facets.