Liv Tyler: Γράφει βιβλίο με τη γιαγιά της!

Liv Tyler: Γράφει βιβλίο με τη γιαγιά της!

Με την οποία έκανε τα πρώτα της βήματα στο μακιγιάζ και τη φροντίδα

«Έμαθα για μακιγιάζ και φροντίδα παρακολουθώντας τη γιαγιά και τη μαμά μου. Η γιαγιά μου ήταν πολύ κομψή, έδινε έμφαση στη λεπτομέρεια και ήταν πολύ αφοσιωμένη στην ρουτίνα της ομορφιάς της. Εκείνη ξεκίνησε να μου δείχνει τη σημασία της ενυδάτωσης, ενώ ήμουν 6 ετών, καθώς μου άπλωνε ενυδατική κάθε νύχτα μετά το μπάνιο. Επίσης μου έμαθε πράγματα όπως ποτέ να μην πηγαινω για ύπνο χωρίς να έχω πλύνει το πρόσωπό μου. Η γιαγιά μου διδάσκει καλούς τρόπους και έχει γράψει βιβλία πάνω στο θέμα- μάλιστα γράφουμε ένα μαζί αυτή τη στιγμή», είπε η Liv Tyler σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Into The Gloss.

«Έχω εμμονή με την ομορφιά- αλήθεια, ένα από τα όνειρά μου είναι να γράψω ένα βιβλίο με μυστικά ομορφιάς και να κάνω μια σειρά φροντίδας. Απο πολύ μικρή συλλέγω μάσκες και ενυδατικές και όταν οι φίλες μου έρχονταν σπίτι, τους έδινα ιδέες πώς να φροντίσουν την επιδερμίδα τους, κάτι που κάνω ακόμα και τωρα.

Όσον αφορά στο μακιγιάζ, μου αρέσει να δείχνω σα να μη φοράω τιποτα. Συνήθως βάφομαι πολύ, ειδικά οταν δεν δουλεύω. Για βάση, φοράω το Koh Gen Do Moisture Foundation #123 και #12 το οποίο απλώνω με τα δάχτυλα. Μετά βάζω λίγο από το YSL Touche Éclat #2, για να δώσω λάμψη, στη συνέχεια το Givenchy Blush Gelée στα μάγουλά μου ή το Kevyn Aucoin Creamy Moist Glow, Pravella που λατρεύω. Αν πρόκειται να πάω στην παραλία, απλά φοράω το Becca's Beach Tint στα μάγουλα και τα χείλη μου και τιποτε άλλο. Στα μάτια μου χρησιμοποιώ το Givenchy Magic Khol, Coffee κατά μήκος των πάνω και κάτω βλεφαρίδων και το σβήνω. Δεν φοράω σκιά και έτσι, αν θέλωλίγο περισσότερο χρώμα στο μάτι μου, απλά σβήνω το μολύβι προς τα πάνω. Αγαπώ την Naturally Glossy Mascara της Clinique και το αγαπημένο μου κόκκινο κραγιον είναι το Rio Rio από το Topshop- το οποίο μου το προτεινε η Alexa Chung. Ακόμα έχω αρκετά κραγιόν Liv's Lips που δημιουργήσαμε με τον οίκο Givenchy. Κοιτάζοντάς το είναι μαύρο αλλά μόλις αγγίξει τα χείλη γίνεται διάφανο- γίνεται διαφορετικό πάνω σε κάθε γυναίκα όμως πάντα μεταμορφώνεται στο ιδανικό χρώμα για κεινη. »

Διαβάστε ακόμα

Η Amanda Seyfried αγνώριστη!

Noir Couture Waterproof: Μάσκαρα 4 σε 1!

Θέλετε πιο "ανοιχτό" βλέμμα;