Ποιο μυστικό ομορφιάς μοιράζεται η Katie Holmes με την Suri;

Ποιο μυστικό ομορφιάς μοιράζεται η Katie Holmes με την Suri;

Μας ενδιαφέρει όλες! 

Εκτός από πρόσωπο της Bobbi Brown, η Katie Holmes έχει και μια ακόμα συνεργασία στο χώρο: είναι συνιδιοκτήτρια και πρόσωπο της εταιρείας Alterna, που εχει μια πολύ ενδιαφέρουσα γκάμα προϊόντων για τα μαλλιά.

Σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στο site του περιοδικού elle, η ηθοποιός είπε μεταξύ άλλων πώς φροντίζει την επιδερμίδα της αλλά και τι συμβουλή ομορφιάς δίνει στην κόρη της, Suri:

"Επειδή η Νέα Υόρκη δεν είναι η πιο καθαρή πόλη στον κόσμο, κάνω συχνά facials, περίπου μία φορά την εβδομάδα" είπε η Katie Holmes. "Γυμνάζομαι πολύ και πίνω πολύ νερό. Προσπαθώ να τρώω σωστά και να ακολουθώ έναν υγιεινό τρόπο ζωής, με εξαίρεση μερικές τηγανιτές πατάτες που επιτρέπω στον εαυτό μου. Προσπαθώ να γυμνάζομαι πέντε φορές την εβδομάδα. Δεν έχω εμμονή αλλά περπατάω συνέχεια στην πόλη. Κάνω spinning, τρέξιμο και γιόγκα, εναλλαξ.

Αγαπώ το μακιγιάζ και η Bobbi Brown έχει εξαιρετικά προϊόντα. Μου αρέσει το μακιγιάζ της γιατί δεν φαίνεται. Αν και θα έπρεπε να ξέρω τι απόχρωση makeup φοράω, δεν το γνωρίζω! Με ρωτούν οι makeup artists "Ποιο χρώμα θέλεις να βάλουμε;" και εγώ απαντώ "Όποιο νομίζεις πως είναι το σωστό!"

Όσο για τη συμβουλή ομορφιάς που δίνει στην Suri, η Katie Holmes της λέει συχνά πως "Ομορφιά είναι η καλοσύνη, το ενδιαφέρον για τους άλλους, το να είσαι καλή φίλη".