Καλοκαίρι είναι...

Καλοκαίρι είναι...

Βραδινές βουτιές σε κρυστάλλινα νερά- όπως η αίσθηση που αφήνει το νέο άρωμα Davidoff! 

Ο ήλιος δύει στα μυστηριώδη βάθη του ωκεανού και τη λάμψη του διαδέχεται το φως του δειλινού. Ο χρόνος σταματά καθώς ατενίζει το νερό και με βία διακρίνεται το ευθυτενές κορμί του, ενώ ετοιμάζεται να βουτήξει. Το μοναδικό άρωμά του την πλημμυρίζει, σαν μια σιωπηρή υπόσχεση την αγάπης του. Ένα ρίγος ανυπομονησίας διαπερνά το δέρμα της. Εκστασιασμένη τον παρακολουθεί να καταδύεται, να γίνεται ένα με τη νύχτα, ένα με τον ωκεανό.

Έτσι περιγράφει την αίσθηση που αφήνει το νέο του αντρικό άρωμα ο οίκος Davidoff, το Cool Water Night Dive. Δημιουργία του Jean-Christophe Hérault, μαθητή του master αρωματοποιού Pierre Bourdon ο οποίος δημιούργησε το αυθεντικό άρωμα Davidoff Cool Water πριν από 25 χρόνια, το νέο Cool Water Night Dive προσφέρει μια νέα αίσθηση δροσιάς, πιο μεθυστική και εθιστική από ποτέ.

Πρόκειται για ένα πράσινο, ανατολίτικο άρωμα, ένα παιχνίδι αντιθέσεων αλλά και αρμονίας. Βασίζεται σε ένα εξαιρετικά ποιοτικό και σπάνια χρησιμοποιούμενο φυτό της αρωματοποιίας, το σχίνο. Αισθησιακό, μυστηριώδες, ξυλώδες, οι πλούσιες αρωματικές του νότες, κατακλύζουν το άρωμα. Ο πράσινος χαρακτήρας του σχίνου ενισχύεται από την μέντα και έναν συνδυασμό από υδρόβια φυτά, στην κορυφή του αρώματος. Εμπλουτίζεται με την ανατολίτικη διάθεση του κασμιριού στην καρδιά του και στο τέλος αποκαλύπτει τον ξυλώδη χαρακτήρα του, καθώς συναντά τις πικάντικες νότες από μόσχο και κεχριμπάρι στη βάση του αρώματος.