Ζηλέψαμε: Το τέλειο moon manicure της Emmy Rossum!

Ζηλέψαμε: Το τέλειο moon manicure της Emmy Rossum!

Η μανικιουρίστ της εξηγεί πώς το δημιούργησε

Μινιμαλιστικό, chic, σοφιστικέ: το mani με το οποίο εμφανίστηκε η Emmy Rossum στο party του Jimmy Choo συζητήθηκε πολύ- και δικαίως!

"Η Emmy το είδε αυτό το design στα χέρια μου πριν λίγους μήνες και μου ζήτησε να το φορέσει και εκείνη" είπε στο allure η manicurist της star, Katie Jane Hughes. "Αυτη την εβδομάδα βρήκαμε το ιδανικό outfit για να το ταιριάξουμε", συμπλήρωσε.

Πώς το δημιούργησε: Ξεκίνησε βάφοντας κάθε νύχι με μία στρώση της βάσης Nail Foundation Flawless Base Coat της Butter London. Μετά χρησιμοποίησε ένα κρεμώδες λευκό βερνίκι, το Cotton Buds της Butter London για να δημιουργήσει το σχέδιο-μισοφέγγαρο, αφήνοντας το πάνω μισό nude, ώστε να μοιάζει σα να αιωρείται. Για να ολοκληρώσει το mani και να του δώσει διάσταση, η Hughes πρόσθεση μια τελίτσα με το βερνίκι Sprong της ίδιας εταιρείας, στη μέση του λευκού μισοφέγγαρου, και μετά άλλη μια τελίτσα με το βερνίκι Union Jack Black. Το κόλπο για... τέλεια τελεία; "Χρησιμοποιήστε την άκρη μιας φουρκέτας. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος να το κάνετε μόνες σας".