Αποκάλυψη: Η Cameron Diaz δεν φοράει ποτέ αποσμητικό!

Αποκάλυψη: Η Cameron Diaz δεν φοράει ποτέ αποσμητικό!

Και στηρίζει δυνατά αυτή την απόφασή της

"Δεν πιστεύω στο αποσμητικό" δήλωσε η ηθοποιός στο E!online, στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας The Other Woman. "Κάνει κακό- έχω να φορέσω αποσμητικό εδώ και 20 χρόνια".

"Μυρίζεις άσχημα ακριβώς γιατί φοράς αποσμητικό", εξήγησε η Cameron Diaz. "Και αυτό, γιατί δεν αφήνει τον ιδρώτα να βγει προς τα έξω και κρατάει την δυσάρεστη οσμή στο σώμα". Όταν δεν ρωτήθηκε αν πιστεύει το ίδιο και για τους άντρες, η star απάντησε: "Απλά ξεχάστε το αποσμητικό και κάντε συχνά trimming στις τρίχες της μασχάλης ώστε να μην συγκρατούν την δυσάρεστη μυρωδιά".

Πάντως φαίνεται πως η Cameron Diaz έχει ένα θέμα με την τριχοφυία. Πριν λίγο καιρό, μάλιστα, διευκρίνισε τι εννοούσε όταν έγραφε στο βιβλίο της The Body Book, ότι οι γυναίκες θα πρέπει να μην κάνουν αποτρίχωση στην ευαίσθητη περιοχή τους: "Δεν με αφορά, φυσικά, τι κάνει κάθε γυναίκα στο μπικίνι της, όμως θα πρέπει να ξέρουμε πώς λειτουργεί το σώμα μας. Οι τρίχες σε αυτή την περιοχή έχουν λόγο να υπάρχουν και κάνοντας laser θα πρέπει να έχετε υπόψιν πως τις χάνετε για πάντα!".

"Ξέρω πως μπορεί να νομίζετε ότι κρατώντας τις τρίχες στην ευαίσθητη περιοχή είναι σα να φοράτε τα ίδια παπούτσια και το ίδιο τζιν για πάντα, αλλά δεν είναι έτσι. Η ιδέα πως είναι πιο επιθυμητή η περιοχή όταν δεν έχει ίχνος τρίχας είναι ένα trend της εποχής, όμως τα trends αλλάζουν, κορίτσια", έγραψε στο βιβλίο της - συμφωνείτε;