H Sienna Miller με ακόμα πιο κοντό καρέ!

H Sienna Miller με ακόμα πιο κοντό καρέ!

Μάθαμε λεπτομέρειες για την αλλαγή!

"Η αλλαγή στο look της Sienna έγινε για τον καινούριο ρόλο της αλλά είναι κάτι που σκεφτόμασταν εδώ και χρόνια" είπε στην Vogue ο κομμωτής της star, Luke Hersheson.

Στις αρχές του Ιουλίου η Sienna Miller εμφανίστηκε με ένα ασύμμετρο καρέ - διαβάστε τις λεπτομέρειες εδώ- ένα haircut που επέλεξε ο κομμωτής της για την πάει σιγά σιγά προς την μεγάλη αλλαγή που είδαμε προχθές: το κοντό καρέ!

"Θέλαμε ένα στυλ που να έχει αέρα Γαλλικό, ανεπιτήδευτο αλλά να έχει και μια ιδέα αγορίστικου look- σκληρό αλλά sexy" είπε ο hair expert. "Η Sienna ένιωσε πως απελευθερώθηκε όταν έκοψε τα μαλλιά της. Και μάλιστα θέλαμε ένα ακόμα πιο κοντό κούρεμα, κάτι που θα ήταν ακόμα πιο αφορίστικο και σκληρό αλλά τελικά καταλήξαμε σε αυτό που βλέπετε: ένα κοντό καρέ, με undercut στο πίσω μέρος του κεφαλιού και τα πλάγια, που είναι πολύ cool όταν τα μαλλιά της είναι πιασμένα ψηλά".

Αν μη τι άλλο, η Sienna Miller εχει αποδείξει ότι όχι απλά δεν φοβάται αλλά επιδιώκει τις αλλαγές και η αλήθεια είναι πως με τέτοια υπέροχα χαρακτηριστικά δύσκολα θα υπάρξει επιλογή που να μην της ταιριάξει!