Καφέ κηλίδες: Σβήστε τις μια και καλή από το πρόσωπό σας!

Καφέ κηλίδες: Σβήστε τις μια και καλή από το πρόσωπό σας!

Η νέα σειρά Pigmentclar της La Roche-Posay πετυχαίνει το στόχο!  

Όχι μόνο είναι ένα από τα πιο απαιτητικά προβλήματα της επιδερμίδας αλλά παρουσιάζεται πολύ πιο συχνά απο όσο θα φανταζόσασταν: 8 στις 10 γυναίκες εμφανίζουν καφέ κηλίδες, σύμφωνα με έρευνα της La Roche-Posay, με πιο συνηθισμένη αιτία την έκθεση στον ήλιο αλλά και τη γήρανση και τις ορμονικές διαταραχές.

Τι συμβαίνει κάτω από την επιφάνεια της επιδερμίδας και πριν δείτε τις πρώτες καφέ κηλίδες πάνω της: Tα μελανοκύτταρα, τα κύτταρα του δέρματος που παράγουν τη μελανίνη, αντιδρούν στους παραπάνω παράγοντες και αρχίζουν να παράγουν περισσότερη ποσότητα μελανίνης από το φυσιολογικό, η οποία κατανέμεται ανομοιόμορφα. Και βέβαια, αυτή η διαδικασία παίρνει το χρόνο της: στο πρώτο στάδιο, κάθε κηλίδα γεννιέται βαθιά μέσα στο δέρμα και καθώς η μελανίνη συσσωρεύεται αρχίζει να καταστρέφει την ομοιογένεια του χρωματικού τόνου της επιδερμίδας πριν κάνει την δούμέ στην επιφάνειά της. Στο επόμενο στάδιο, το πλεόνασμα της μελανίνης ανεβαίνει στις ανώτερες στοιβάδες της επιδερμίδας, η κηλίδα εγκαθίσταται στην επιδερμίδα και είναι πλέον ορατή. Όμως ακόμα και αν διορθωθούν οι κηλίδες στην επιφάνεια,ειναι πολύ πιθανόν να επανεμφανιστούν, καθώς το πρόβλημα στο βάθος του δέρματος παραμένει.

Pigmentclar-Serum1

Και τώρα τα πολύ καλά νέα: η La Roche-Posay μετά από πολύ εντατικές και πολυετείς έρευνες πάνω στον μηχανισμό των καφέ κηλίδων έρχεται με μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης,την Pigmentclar, για ενισχυμένη αποτελεσματικότητα κατά των κηλίδων και της θαμπής όψης! Βασικά συστατικά της, το PhE-Resorcinol που είναι γνωστό για την αποχρωματική του δράση - μάλιστα είναι πιο αποτελεσματικό από το Κοζικό οξύ και εξίσου αποτελεσματικό με την Υδροκινόνη- τα δύο πιο διάσημα συστατικά στην αντιμετώπιση του προβλήματος). Η φόρμουλα ειναι ενισχυμένη με τα σούπερ αντιοξειδωτικά Ferulic Acid και Gingko αλλά και με το μόριο LHA, που έχει 7 φορές πιο ισχυρή απολεπιστική δράση από αυτή του Σαλικυλικού Οξέος με βέλτιστη ανοχή. Τέλος, η Νιασιναμίδη, συστατικό γνωστό για την αντιφλεγμονώδη δράση του, συμβάλλει στην καταπράυνση του ευρύτερου περιβάλλοντος των μελανοκυττάρων.

Και επειδή η La Roche-Posay έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο ευαίσθητο δέρμα, φρόντισε ώστε τα προϊόντα της σειράς Pigmentclar να είναι κατάλληλα και για την ευαίσθητη επιδερμίδας χωρίς να χάνουν στο ελάχιστο από την αποτελεσματικότητά τους!

Pigmentclar-Cream1

Αν έχετε εγκατεστημένες καφέ κηλίδες, ανομοιογενή τόνο και θαμπή όψη, επιλέξτε το Pigmentclar Serum, τον ορό που δρα σε όλα τα στάδια των καφέ κηλίδων και επιπλέον προλαμβάνει την επανεμφάνισή τους. Σύμφωνα με τις κλινικές μελέτες, η διορθωτική δράση του Serum γίνεται ορατή από την πρώτη κιόλας εβδομάδα ενώ συνεχίζεται και για αρκετές εβδομάδες μετά τη διακοπή της χρήσης του. Για την καθημερινή φροντίδα αντιμετώπισης αλλά και προστασία του προσώπου από τις καφέ κηλίδες επιλέξτε την κρέμα ημέρας Pigmentclar UV SPF 30 ενώ η σειρά περιλαμβάνει και την κρέμα ματιών Pigmentclar Eyes, για την αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων καθώς έχει αποδειχτεί πλέον ότι οφείλονται στην υπερβολική παραγωγή μελανίνης καθώς και στην κακή μικροκυκλοφορία.

Pigmentclar-Eyes1

Θεραπεία και προστασία από τις καφέ κηλίδες με bonus φόρμουλα την κρέμα ματιών κατά των μαύρων κύκλων: ε, ειναι προφανές γιατί η σειρά Pigmentclar της La Roche-Posay μπήκε ήδη στη λίστα με τα αγαπημένα μας νέα προϊόντα της σεζόν!