Ποιος «καθαρίζει» για σας;

Ποιος «καθαρίζει» για σας;

To Cleanse away της That's Better «καθαρίζει» για λογαριασμό σας.

Ο καθαρισμός προσώπου ποτέ δεν ήταν τόσο ευχάριστος, αποτελεσματικός και φιλικός προς την επιδερμίδα. Το Θρεπτικό λάδι καθαρισμού προσώπου και της περιοχής των ματιών, Cleanse away της That's Better είναι σχεδιασμένο για όλους τους τύπους επιδερμίδας και αλλάζει τις συνήθειες που είχατε μέχρι σήμερα, κάνοντας τον καθαρισμό ευχαρίστηση. Έλαια βοτάνων υψηλής απόδοσης και βιταμίνη Ε προστατεύουν την ισορροπία της επιδερμίδας, προσφέροντας βαθύ καθαρισμό, ενυδάτωση και προστασία από τις περιβαλλοντικές επιδράσεις που σχετίζονται με τη γήρανση.

Πιο συγκεκριμένα βασικό του συστατικό είναι το Açai Berry που αναδομεί και ενυδατώνει, είναι γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, καταπραΰνει ερεθισμούς, προσφέροντας φυσική ενυδάτωση και βελτιώνοντας την όψη της επιδερμίδας. Επίσης, περιέχει Vitamin E που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, δρα κατά των ελεύθερων ριζών και ανανεώνει τα κύτταρα, Jojoba Οil που προσφέρει εξαιρετική απαλότητα και Sunflower Oil που είναι ιδανικό για τη φροντίδα του ξηρού δέρματος και είναι πολύ πλούσιο σε βιταμίνες A,B, D και Ε.

Πριν το χρησιμοποιήσετε φροντίστε να είναι στεγνό και το πρόσωπο σας και τα χέρια σας. Πιέστε 3-4 φορές το Cleanse away της That's Better σε στεγνά χέρια και απλώστε το σε στεγνό πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις, κάνοντας απαλό μασάζ. Προσθέστε στο πρόσωπό σας ελάχιστες σταγόνες χλιαρού νερού έως ότου το λάδι να γαλακτοματοποιηθεί, να γίνει δηλαδή γαλακτώδες λευκό και στη συνέχεια ξεπλύνετε με άφθονο χλιαρό νερό. Θα νιώσετε την επιδερμίδα σας πολύ καθαρή και άνετη.

Θα βρείτε το Cleanse away της That's Better αποκλειστικά σε όλα τα φαρμακεία του δίκτυου φαρμακείων Advance Pharmacies. Βρείτε εδώ το κοντινότερο σε εσάς φαρμακείο Advance.