BB Cream: 2 αρχικά για τέλεια επιδερμίδα στη στιγμή

BB Cream: 2 αρχικά για τέλεια επιδερμίδα στη στιγμή

Καλύψτε ευχάριστα πέντε ανάγκες της επιδερμίδας με μία μόνο κρέμα, την ΒΒ Cream της Garnier.

Θυμηθείτε τα δύo αυτά αρχικά και ζήστε μαζί τους: BB. Αν αναρωτιέστε τι σημαίνουν, πίσω από τα δύο αρχικά BB κρύβεται το Blemish Balm, η ενυδατική κρέμα με καταπραϋντικές ιδιότητες που χρησιμοποιούσαν οι δερματολόγοι στη Γερμανία για τη θεραπεία της επιδερμίδας, μετά από επεμβάσεις όπως το peeling.

Η BB Cream είναι μία νέα γενιά κρεμών στην περιποίηση της επιδερμίδας αποτελεί το νέο Beauty Trend και η 1η BB Cream ήρθε στην Ελλάδα από την Garnier! Πρόκειται για μία κρέμα που κάνει τα πάντα ταυτοχρόνως, γρήγορα και αποτελεσματικά αφού η BB Cream της Garnier είναι ενυδατική κρέμα όλα σε 1!

Είναι εμπλουτισμένη με Βιταμίνη C & μεταλλικά χρωστικά στοιχεία και χαρίζει 5 δράσεις με 1 μόνο κίνηση: Καλύπτει, ενισχύει την υγιή λάμψη, ενυδατώνει, προστατεύει από τις ακτίνες UV με SPF15 & δίνει ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα. Τι άλλο θέλετε;

Όσο για τη διαδικασία εφαρμογής της είναι απλούστατη. Απλώνεται όπως η ενυδατική σας κρέμα σε καθαρή επιδερμίδα. Αν θέλετε να ενισχύσετε την φυσική κάλυψη που προσφέρει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πινέλο. Το αποτέλεσμα θα σας κάνει να αναφωνήσετε BB!

Άλλωστε, η BB Cream, είναι βραβευμένη με Prix d'Excellence ως το καλύτερο προϊόν της χρονιάς. Θα τη βρείτε σε δύο αποχρώσεις (light & medium) και προσφέρει τέλειο και ταυτόχρονα φυσικό αποτέλεσμα στη στιγμή... και σε τιμή που θα λατρέψετε!