Διαλέξτε το αντηλιακό που σας ταιριάζει

Διαλέξτε το αντηλιακό που σας ταιριάζει

Στην αναζήτηση του τέλειου αντηλιακού υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να τα λάβετε υπόψη.

Φυσικά, εκτός από την προστασία που παρέχει ένα αντηλιακό, θέλετε να έχει υφή, άρωμα και αίσθηση πάνω στο δέρμα σας που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και τις προτιμήσεις σας. Απολύτως λογικό. Όταν λοιπόν, αγοράζετε αντηλιακό αναζητήστε:

Συσκευασία που σας βολεύει
Συνήθως τα σπρέι προτιμούνται από τον αντρικό πληθυσμό γιατί απλώνονται γρήγορα, τα σωληνάρια βολεύουν για να ελέγχεται καλύτερα την ποσότητα που θέλετε, όπως και τα μπουκάλια ενώ τα στικ εφαρμόζονται καλύτερα στα ευαίσθητα σημεία του προσώπου. Δεν λείπουν και οι έξυπνες συσκευασίες που ψεκάζουν σε όποια θέση κι αν τις κρατήσετε ή καινοτομίες με αντηλιακά τσέπης που μπορείτε να έχετε μαζί σας παντού. Γνωρίστε τα.

Υφή που σας ταιριάζει
Τα λάδια δίνουν την κλασσική «γυαλιστερή» εικόνα της παραλίας, και πλέον δεν παρέχουν μόνο χαμηλή προστασία όπως στο παρελθόν. Την ίδια εικόνα δίνουν και τα gels που είναι λίγο πιο δύσκολο να αφαιρεθούν μετά το μπάνιο. Tα γαλακτώματα απλώνονται εύκολα ειδικά αν είναι ρευστά και κρατάνε το δέρμα ενυδατωμένο, όπως και οι κρέμες αλλά αυτές είναι καλύτερα να τις επιλέγετε για το πρόσωπο, ειδικά αν είναι ξηρό. Όσο για τα στικ είναι πολύ πιο σταθερά αλλά και πιο παχιά σε υφή. Διαλέξτε το συνδυασμό που σας βολεύει.

Συνδυασμός προστασίας με κάτι ακόμη
Στις περισσότερες φόρμουλες αντηλιακών έχουν προστεθεί και συστατικά που καταπολεμούν την γήρανση του δέρματος. Προστασία από τις ελεύθερες ρίζες, ανάπλαση και αναδόμηση της επιδερμίδας, λείανση και λάμψη, χρώμα και κάλυψη ακόμη και σύσφιξη σε πρόσωπο και σώμα ή δράση κατά της κυτταρίτιδας. Όλα αυτά τα οφέλη μπορείτε να τα έχετε παράλληλα με την κλασσική σας αντηλιακή προστασία.