8 κρέμες σώματος για απαλά πόδια που μυρίζουν σαν τα ανθισμένα λουλούδια

Ευαγγελία Αλπίδου

Λαμπερά, βελούδινα και όμορφα πόδια από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Όπως έχει ανάγκη από ενυδάτωση η επιδερμίδα του προσώπου μας, έτσι έχει ανάγκη από ενυδάτωση και η επιδερμίδα του σώματος μας. Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας, γι’ αυτό χρειάζεται να του παρέχουμε και την ανάλογη φροντίδα.

Ηλεκτρικό οξύ: Το νέο συστατικό που καταπολεμά την ακμή

Η θερμοκρασία μέρα με τη μέρα ανεβαίνει και τα ανοιξιάτικα ρούχα αρχίζουν και παίρνουν τη θέση των μάλλινων πουλόβερ της προηγούμενης σεζόν. Όλες, λοιπόν, θέλουμε μία λαμπερή, βελούδινη και όμορφη επιδερμίδα τόσο στην όψη όσο και στο άγγιγμά της. Μία επιδερμίδα που θα μας κάνει να μην αποχωριζόμαστε τα μίνι φλοράλ φορέματα της άνοιξης.

Το Νο1 βήμα της bodycare routine

Αυτό, λοιπόν, μπορούμε να το πετύχουμε μόνο με τις κρέμες σώματος. Μια ενυδατική κρέμα σώματος πρέπει πάντα να υπάρχει σε κάποιο ράφι στο κομοδίνο ή μέσα στο μπάνιο. Μετά από το ντους είναι το Νο1 βήμα της ρουτίνας ομορφιάς. Η κρέμα σώματος θα «κλειδώσει» τη σωστή υγρασία του δέρματος, θα χαρίσει πλούσιο άρωμα και θα προσφέρει μία λεία και απαλή επιδερμίδα.

Πες αντίο στα θαμπά μαλλιά! 8 hair oils για μεταξένιες και λαμπερές άκρες

https://www.instagram.com/p/Cks9f-rM8J_/

Τώρα, μάλιστα, που ο καιρός έχει φτιάξει και που όλα γύρω στη φύση έχουν αρχίσει να ανθίζουν οι κρέμες σώματος θα γίνουν η πιο όμορφη συνήθεια της καθημερινότητάς μας. Αν νιώθεις την επιδερμίδα σου θαμπή και αφυδατωμένη, εφάρμοσε την λουλουδάτη κρέμα σώματος στο σημείο που θες και αμέσως η ανακούφιση και η φρεσκάδα που θα νιώσεις, δεν θα περιγράφεται…

Μην φεύγεις, δεν θα σε αφήναμε έτσι! Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει τις καλύτερες ενυδατικές κρέμες σώματος που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Κάθε κρέμα έχει το δικό της μοναδικό άρωμα που με το που ανοίγεις το καπάκι διαχέεται σε όλον τον χώρο. Μία δοκιμή θα σε πείσει! Επίλεξε την αγαπημένη σου.

Butter nails: Το κίτρινο του βουτύρου είναι το manicure της άνοιξης