Ένας «βρώμικος» τρόπος να διαλέξετε τα χρώματα του μακιγιάζ σας

Ένας «βρώμικος» τρόπος να διαλέξετε τα χρώματα του μακιγιάζ σας

Απλά γυρίστε το χέρι σας και δοκιμάστε όποιο χρώμα και όποια σύνθεση θέλετε.

Αναρωτιέστε πώς να διαλέξετε ποια χρώματα να φορέσετε στο μακιγιάζ σας σήμερα; Αν ξεκινήσετε απευθείας να βάφεστε και εφαρμόσετε τα χρώματα που «νομίζετε» ό τι θέλετε, αλλά τελικά δεν είναι ακριβώς αυτό που φαντάζεστε, τότε θα έχετε χάσει το χρόνο σας και θα πρέπει να κάνετε διορθωτικές κινήσεις ή ακόμη χειρότερα να αφαιρέσετε το μακιγιάζ σας και να ξεκινήσετε από την αρχή.

Για να αποφύγετε όλη αυτήν την διαδικασία, -εκτός από την περίπτωση που θα βαφτείτε με απόλυτα δοκιμασμένα χρώματα και προϊόντα που ξέρετε πως δείχνουν στην επιδερμίδα σας και στα χαρακτηριστικά σας- δοκιμάστε τα πρώτα σε ένα πιο εύκολο σημείο: Στο χέρι σας.

Το πίσω μέρος του καρπού σας είναι το κατάλληλο σημείο για να απλώσετε και να δοκιμάσετε τα μολύβια, τις σκιές, τα κραγιόν και τα lip-gloss που θέλετε να συνδυάσετε. Θα έχετε ξεκάθαρα μπροστά σας το συνδυασμό τους, αλλά και τα χρώματα όπως αποδίδονται πραγματικά πάνω στο δέρμα.

Ανάλογα τις υφές των προϊόντων, μία βάση (το χέρι στην προκειμένη περίπτωση και το πρόσωπο στη συνέχεια) μπορεί να απορροφήσει μέρος των χρωστικών και αυτά να αποδοθούν πολύ πιο απαλά από ότι φαίνονται στην παλέτα για παράδειγμα. Κάντε, λοιπόν, πρώτα τη ένα πέρασμα από το χέρι σας που μπορείτε να το πλύνετε εύκολα και γρήγορα.