Επιχείρηση «Σφριγηλό Κορμί»

Επιχείρηση «Σφριγηλό Κορμί»

Προηγμένες φόρμουλες λένε αντίο στην χαλάρωση και υπόσχονται να σμιλέψουν την σιλουέτα 

kolaz_creams

Η αντιμετώπιση της χαλάρωσης δεν είναι εύκολη υπόθεση. Βάλτε στο πρόγραμμα καθημερινής φροντίδας τα νέα προϊόντα για σύσφιγξη και τόνωση (που ενισχύουν σημαντικά το δίπτυχο σωστή διατροφή-άσκηση) και θα φτάσετε πιο γρήγορα στο στόχο σας.



Πλούσια φροντίδα

1. Shiseido Firming Body Cream.
Κρέμα σώματος που συνδυάζει την προηγμένη σύνθεση με τις αρχές τις αρωματοθεραπείας. Το εκχύλισμα μανταρινιού Citrus Unshiu, ο χυμός βερίκοκου, τα ενεργά συστατικά βελτίωσης της μικροκυκλοφορίας και το άρωμα από άνθος λωτού προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και ορατή σύσφιγξη.
2. Sisleya Anti-Age Firming Body Care. Δεκαεννιά δραστικά φυτικά συστατικά συνεργάζονται για να επαναφέρουν την πυκνότητα του δέρματος και να βελτιώσουν την ελαστικότητα και την σφριγηλότητά του, ενώ συγχρόνως καταπολεμούν τα σημάδια γήρανσης.
3. Dove Shape Up Firming Cream. Ιδανική για την διψασμένη, ξηρή επιδερμίδα και βασισμένη σε ένα κοκτέιλ συστατικών που τονώνουν την ελαστικότητα του δέρματος, αυτή η κρέμα υπόσχεται αποτελέσματα από την πρώτη εβδομάδα- και το πραγματοποιεί.
4. Clarins Body Shaping Cream. Hi-tech φόρμουλα με 14 φυτικά συστατικά και τριπλή δράση: σμιλεύει τις καμπύλες, βελτιώνει τον τόνο του δέρματος και προσφέρει εντατική ενυδάτωση. Χρησιμοποιήστε τη σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη τεχνική μασάζ που προτείνουν οι επιστήμονες της Clarins, για καλύτερη απορρόφηση των συστατικών και ακόμα πιο άμεσα αποτελέσματα.
5. Nuxe Body Fondant Firming Cream. Πλούσια κρέμα με διπλή δράση, αντιγηραντική και συσφιγκτική. Το εκχύλισμα μιμόζας από την Βραζιλία μαζί με τα σάκχαρα βρώμης δίνουν αποτέλεσμα στιγμιαίου lifting, οι νιφάδες σίκαλης επανορθώνουν την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα ενώ τα εκχυλίσματα από γιασεμί και η βιταμίνη Ε προστατεύουν από την πρόωρη γήρανση.

6. Biotherm Firm Corrector. To νέο δημιούργημα των εργαστηρίων της Biotherm βασίζεται σε δραστικά θαλάσσια συστατικά και κυρίως, στις φυσικές συσφικτικές ιδιότητες του εκχυλίσματος Laminaria ochroleuca, το οποίο προέρχεται από μία μακροάλγη της Κέλτικης Θάλασσας. Πώς δρα: διεγείρει την ικανότητα σύσφιξης της επιδερμίδας αυξάνοντας τη σύνθεση των φυσικών παραγόντων σύσφιξης της επιδερμίδας (κολλαγόνου, πρωτεογλυκανών και γλυκοζαμινογλυκανών) ώστε να ενισχύσει τη φυσική δομή της και τη σφριγηλότητά της και προστατεύοντας τους ινοβλάστες της από την καταπόνηση, ώστε να διατηρούν την ακεραιότητά τους.

kolaz2

Ελαφριές και αποτελεσματικές

1. Frezyderm Self Tan Body Shape.
Είναι γνωστό πως το μπρονζέ χρώμα "καμουφλάρει" τις ατέλειες του σώματος και το συγκεκριμένο προϊόν προσφέρει ακριβώς αυτό: τέλειο, ομοιόμορφο μαύρισμα στο σπίτι και ταυτόχρονα ισχυρή συσφιγκτική δράση, χάρη σε έναν συνδυασμό δραστικών φυτικών συστατικών.
2. Elemis Body Sculpting Firming Cream. H σύνθεσή της είναι βασισμένη σε έναν συδνυασμό αποτοξινωτικών θαλάσσιων συστατικών και αιθέριων ελαίων που βοηθούν στην βελτίωση της μικροκυκλοφορίας, ενεργοποιούν τη διαδικασία της λιπόλυσης ενώ συγχρόνως βελτιώνουν την ελαστικότητα, την απαλότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος.
3. L'Oréal Paris Sculpt'Up. Ρευστό, δροσερό gel σύσφιξης βασισμένο στο σύμπλοκο Protensyl, ένα μοναδικό φυτο-συσφικτικό που συνδυάζει συσφικτικά πολυμερή με ένα παράγωγο από καφέ φύκη, για άμεση καλλυντική επικάλυψη και ενίσχυση των υποστηρικτικών ιστών. Αποτέλεσμα: επιδερμίδα είναι ορατά πιο λεία και σφριγηλή.
4. Garnier Body Tonic Slim. Αυτό το συμπυκνωμένο gel αδυνατίσματος συνδυάζει υψηλή συγκέντρωση καφεΐνης φυσικής προέλευσης και εκχύλισμα από θαλάσσια φύκια για στοχευμένη δράση και ορατή μείωση στο τοπικό πάχος και τη χαλάρωση.
5. Caudalie Merlot Friction Scrub Firming Action. Απολεπιστικό προϊόν σώματος με πλούσια υφή, που περιέχει οργανικά αιθέρια έλαια από λεμόνι και μέντα, σε συνδυασμό με μικροκόκκους από κουκούτσια σταφυλιών, που βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και βοηθαει στην καλύτερη απορρόφηση της συσφιγκτικής κρέμας που ακολουθεί.

kolaz3


Στόχος: Ειδικές «ζώνες»

1. Oriflame Perfect Body Tight Tummy.
Δροσερό τζελ που απορροφάται αμέσως. Διαθέτει έξυπνη φόρμουλα που καταπολεμά την συσσώρευση λίπους και τη χαλάρωση της επιδερμίδας στην περιοχή της κοιλιάς, δίνοντας σταδιακά, ορατά αποτελέσματα.
2. Sephora Total Lift Gel. Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες νέες αφίξεις στην φροντίδα σώματος της Sephora, αυτό το 2 σε 1 προϊόν στοχεύει στο να δώσει αποτέλεσμα lifting στο μπούστο, τα μπράτσα και τους γλουτούς. Εμπλουτισμένο με ένα πρωτοποριακο πεπτίδιο σύσφιγξης, ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και υπόσχεται πιο σφριγηλή, τονωμένη επιδερμίδα μέσα σε 2 εβδομάδες.
3. Vichy Destock Ventre. Νέα, επαναστατική αγωγή ειδικά σχεδιασμένη για την μείωση του λίπους στην περιοχή της κοιλιάς, επιταχύνει τη διαδικασία σύσφιξης που προσφέρει η γυμναστική με 70% μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα εντός 28 ημερών (σε σχέση με την άσκηση μόνη της).
4. Nivea Q10 Reshaping Body Cream. Ενισχυμένη με το σύμπλοκο Q10, αυτή η πλούσια κρέμα βοηθάει στη σύσφιξη των «επίμαχων» σημείων του σώματος που χάνουν την ελαστικότητά τους-όπως η περιοχή της κοιλιάς, οι μηροί και οι γλουτοί- προσφέροντας ταυτόχρονα στην επιδερμίδα την ενυδάτωση που αναζητά.