Αντιγράψτε το look: το glam σινιόν της Kristen Stewart

Αντιγράψτε το look: το glam σινιόν της Kristen Stewart

Ένα επιμελώς ατημέλητο look για... δέσιμο (με χρυσή αλυσίδα)

Στην πρεμιέρα της Χιονάτης στο Λονδίνο, η Kristen Stewart εμφανίστηκε με μια υπέροχη δημιουργία του οίκου Marchesa από μαύρη δαντέλα - την οποία φόρεσε με τον γνωστό της goth chic τρόπο- και συνδύασε με μεταλλικές λεπτομέρειες στο μακιγιάζ και το χτένισμα.

Πολύ μας άρεσε η ιδέα της χρυσής αλυσίδας που χρησιμοποιήθηκε ως hair accessory και πλέχτηκε γύρω από το επιμελώς ατημέλητο σινιόν της σταρ- και έτσι ρωτήσαμε τον Official Makeup Artist& Hairstylist της L'Oréal Paris-και αγαπημένο των σταρ- Δημήτρη Γιαννέτο, να μας δώσει tips για το πώς μπορούμε να το φτιάξουμε μόνες μας.

Ισιώστε τα μαλλιά με μια στρογγυλή βούρτσα και πιστολάκι, και πιάστε τα σε μια χαμηλή αλογοουρά. Γυρίστε τα σε ένα απλό, στριφτό σινιόν και στερεώστε το με κρυφά τσιμπηδάκια. Πάρτε ένα κολιέ-αλυσίδα και περάστε το γύρω γύρω και ανάμεσα στο σινιόν, δημιουργώντας ένα όμορφο σχέδιο με το αξεσουάρ. Όσο για το μπροστινό μέρος του χτενίσματος, στόχος είναι να ακολουθήσει το ίδιο επιμελώς ατημέλητο στυλ: χρησιμοποιείστε ελάχιστο σπρέι για όγκο και χτενίστε τα μαλλιά ελαφρά προς τα πίσω. Το απόλυτο trend του καλοκαιριού είναι οι φύτρες (baby hair)- μην προσπαθήσετε να τις καθυποτάξετε αλλά τρίψτε τις ελαφρά με τις παλάμες σας και με κατεύθυνση προς τα πίσω, για να επιτύχετε το απόλυτο φυσικό αποτέλεσμα της Kristen. Φιξάρετε το χτένισμα με λίγη λάκ για φυσικό κράτημα, όπως η Elnett της L'Oréal Paris.


Διαβάστε ακόμα: Η Kristen Stewart με τα... αθλητικά της στην πρεμιέρα της «Χιονάτης»