Αντιγράψτε το χτένισμα της Cameron Diaz

Αντιγράψτε το χτένισμα της Cameron Diaz

Στο red carpet της ταινίας «What to Expect When You're Expecting» 

Με ένα crochet μικρό μαύρο φόρεμα Valentino εμφανίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας στο Los Angeles η Cameron Diaz, με μακιγιάζ σε ροζ και μεταλλικούς τόνους και χτένισμα με πολύ χαλαρά waves και μακριά φράντζα στο πλάι- ανεπιτήδευτο και απόλυτα ταιριαστό στο στυλ της.

Το look επιμελήθηκε η διάσημη hairstylist Lona Vigi, η οποία εξήγησε step by step πώς το δημιούργησε:

- Αυτό που έκανα σε γενικές γραμμές είναι ότι άφησα τα μαλλιά της να στεγνώσουν φυσικά για να αποκτήσουν ένα ελαφρύ, σέξι κυματισμό αντί να τα στεγνώσω με το πιστολάκι. Στη συνέχεια δημιούργησα μία χωρίστρα στο πλάι και άφησα την φράντζα να πέφτει χαλαρά στο πλάι, ώστε το χτένισμα να δείχνει μοντέρνο και φρέσκο.
- Ξεκίνησα με το βασικό προϊόν για το look, το Moroccanoil Treatment. Το εφάρμοσα σε βρεγμένα μαλλιά, κυρίως στις άκρες. Μου αρέσει να χρησιμοποιώ τα προϊότα της Moroccanoil σε όλα τα look της Cameron γιατί δίνουν στα μαλλιά της μια πιο λεία υφή και λάμψη και απομακρύνουν οποιδήποτε φριζάρισμα.
- Στη συνέχεια διαμόρφωσα αυτό το ελαφρύ το «σπάσιμο» για να δώσω στο look περισσότερο όγκο και κίνηση, στερέωσα τις τούφες με ένα κλιπ και τις άφησα να στεγνώσουν φυσικά.
- Με μια μεγάλη στρογγυλή βούρτσα και με το πιστολάκι έδωσα στη φράντζα ελαφριά κίνηση προς τα έξω και στη συνέχεια έκανα το ίδιο και προς την άλλη πλευρά ώστε να επιτύχω μία σέξι, ανεπιτήδευτη κίνηση.
- Τέλος, τα κρέπαρα πολύ λίγο στην κορυφή για να δώσω λίγο όγκο και έβαλα την τελική πινελιά στο χτένισμα με λακ φιξαρίσματος και λάμψης.


Photo Credit: © Eric Charbonneau