Τονώστε τα μαλλιά σας με τη δύναμη του ιβίσκου!

Βιβή Αγγελάκη
Τονώστε τα μαλλιά σας με τη δύναμη του ιβίσκου!

Ανακαλύψτε τις θαυματουργές ιδιότητές του και στα μαλλιά σας

Οποιοδήποτε και αν είναι το μήκος των μαλλιών σας ή το κούρεμά σας, το πολυπόθητο όνειρο της κάθε γυναίκας είναι τα υγιή, λαμπερά μαλλιά! Κι αν νομίζετε πως κάτι τέτοιο είναι ακατόρθωτο ή χρειάζεται πολύ κόπος (και χρήματα) για να το πετύχετε... τα υπέροχα μαλλιά της Kate Middleton- που όλες έχουμε ζηλέψει- αποδεικνύουν ότι τα φυσικά συστατικά είναι η πιο ανέξοδη και ασφαλής λύση!

Εμείς, λοιπόν, είμαστε εδώ, για να σας προτείνουμε φυσικούς τρόπους που θα αναζωογονήσουν την κόμη σας εύκολα και ανέξοδα, ένας εκ των οποίων είναι και ο ιβίσκος.

Χρησιμοποιείται γενικά για την τόνωση και την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών, αυξάνοντας τη λάμψη τους. Επίσης, παίζει σημαντικό ρόλο στην εξάλειψη των τοξινών (χάρη στις αντιοξειδωτικές ιδιότητες) και διεγείρει την κυκλοφορία στο τριχωτό της κεφαλής, προστατεύοντας έτσι προβλήματα όπως η τριχόπτωση αλλά και η εμφάνιση πιτυρίδας. Μάλιστα, το εκχύλισμα του, χρησιμοποιείται σε πολλά προϊόντα περιποίησης μαλλιών.

Όσο για τον τρόπο που μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε...

Εφοδιαστείτε με μερικά άνθη ιβίσκου και φύλλα του ίδιου φυτού και λιώστε τα στο μπλέντερ μέχρι να δημιουργηθεί μια παχιά πάστα. Προσθέσετε λίγο νερό ή αν έχετε έλαιο καρύδας. Απλώστε το μείγμα στα μαλλιά σας και αφήστε το για περίπου 20- 30 λεπτά. Στο τέλος ξεπλύνετε τα μαλλιά σας με χλιαρό νερό και λούστε τα μαλλιά σας με ένα ήπιο σαμπουάν. Μπορείτε να επαναλάβετε τη διαδικασία μία ή δύο φορές την εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμη:

Αμυγδαλέλαιο: 4 beauty χρήσεις του

Αφυδατωμένη επιδερμίδα κάτω από τα μάτια; Σας έχουμε τη λύση!