Ο make-up artist Δημήτρης Γιαννέτος βάζει τα «όρια» του make-up

Ο make-up artist  Δημήτρης Γιαννέτος βάζει τα «όρια» του make-up

Το ντεκολτέ και ο λαιμός είναι σημεία που υποδέχονται τη βάση που φοράτε και στο πρόσωπο. Το ξέρατε;

Έχετε βρει τη σωστή απόχρωση make-up για εσάς, αλλά είστε σίγουρες ότι το εφαρμόζετε σωστά; Ο make-up artist Δημήτρης Γιαννέτος έχει να κάνει κάποιες παρατηρήσεις για να μπορέσετε να έχετε πάντα άψογη εμφάνιση χωρίς διχρωμίες.

«Το βλέπω και τρελαίνομαι» λέει ο make-up artist Δημήτρης Γιαννέτος και εξηγεί: «Οι περισσότερες φοράτε το make-up στο πρόσωπο και δεν το σβήνετε σωστά. Πρέπει πάντα να σβήνει μέσα στις φύτρες των μαλλιών η βάση. Δεν πρέπει να ξεχωρίζει από το δέρμα και να φαίνεται που τελειώνει το make-up. Είτε με πινέλο είτε με τα δάχτυλα σας πρέπει να το απλώσετε σωστά μέχρι τις άκρες. Επίσης, πρέπει να κατεβαίνει στο ντεκολτέ και όχι να πηγαίνει μόνο γύρω-γύρω από το πρόσωπο μέχρι τη γραμμή του πηγουνιού, γιατί διαφορετικά όσο περνάει η ώρα θα αρχίσει να κάνει διαφορά στο χρώμα».

Και δεν είναι μόνο αυτά τα σημεία που επισημαίνει ο Δημήτρης, αφού συμπληρώνει «Όταν μαζεύετε τα μαλλιά σας, δεν προσέχετε καθόλου το σημείο στο πλάι του κεφαλιού και στο λαιμό. Δικός σας είναι και ο λαιμός! Βάψτε τον. Συνεχίστε και προς τα πίσω. Βάλτε make-up και σβήστε το προς την πίσω μεριά του λαιμού» συμβουλεύει.