Φτιάξτε sexy waves χωρίς σίδερο για μπούκλες!

Φτιάξτε sexy waves χωρίς σίδερο για μπούκλες!

Με τρία πανεύκολα βήματα

Από αύριο Σεπτέμβρης αλλά δεν πρόκειται να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι τόσο εύκολα.

Και πάνω στην ώρα, ο Bronwen Melvin, hairstylist της Bumble and Bumble, έδωσε tips στο allure για το πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε υπέροχα waves - ελαφρά πιο επιμελημένα από τα ενταλώς ανέμελα καλοκαιρινά- χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε σίδερο για μπούκλες!

1. Ψεκάσε beach spray σε νωπά μαλλιά. Θα κάνει λίγο πιο "άγρια" την υφή τους και με αυτό τον τρόπο τα waves που θα δημιουργήσετε θα κρατήσουν περισσότερο. Επιπλέον, μπορείτε να εξοικονομήσετε ακόμα περισσότερο χρόνο,κάνοντας waves σε 4-5 τούφες μόνο, καθώς τα μαλλιά- λόγω του beach spray- θα έχουν ήδη πάρε μια όμορφη "σπαστή" κίνηση.

2. Πάρτε στις παλάμες σας ελάχιστη ποσότητα κρέμα styling- αγαπημενη του Bronwen Melvin, η Grooming Creme της Bumble and Bumble (αποκλειστικά στα Sephora).

3. Ξεκινήστε να δημιουργείτε waves: Πάρτε μια μικρή τούφα, κρατήστε την από την άκρη και στρίψτε τη γύρω από τον άξονά της. Αφού την έχετε στρίψει εντελώς, μέχρι να φτάσετε στη ρίζα, γυρίστε τη σε ένα μικρό "κοτσάκι" και στερεώστε τη με τσιμπηδάκια. Κάντε το ίδιο με άλλες 4-5 τυχαίες τούφες και μετά από λίγα λεπτά βγάλτε τα τσιμπηδάκια και περάστε τα δάχτυλά σας ανάμεσα στα waves- είστε έτοιμη!