Ο Kevin Spacey είναι ο δικαστής και οι ένορκοι στο πρώτο του trailer μετά την αθώωση του

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Ο Kevin Spacey είναι ο δικαστής και οι ένορκοι στο πρώτο του trailer μετά την αθώωση του
Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

Ο Kevin Spacey απ' ό,τι φαίνεται επιστρέφει μετά τις κατηγορίες εναντίον του και η νέα του ταινία έχει πρώτο trailer.

Ο Kevin Spacey ετοιμάζεται να επανέλθει στην ενεργό δράση μετά από 8 χρόνια απουσίας από τότε που ξέσπασαν τα σκάνδαλα και οι πολλαπλές αναφορές για σεξουαλική παρενόχληση. Πρόσφατα, δικαστήριο του Λονδίνου τον έκρινε αθώο για κάποιες από τις κατηγορίες του και σχεδόν έναν μήνα μετά, έχουμε πρώτο trailer από την επερχόμενη ταινία του.

Control: Kevin Spacey τον ακούμε μεν, δεν τον βλέπουμε δε

Ελεύθερος κατηγοριών ο Kevin Spacey που είναι πλέον «ταπεινόφρων» και «ευγνώμων»

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας "Control" που πιθανότατα θα είναι το πρώτο κινηματογραφικό έργο του Kevin Spacey που θα δει το φως της δημοσιότητας μετά την αθώωσή του από τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πριν από μερικές εβδομάδες, η δίκη του 64χρονου ηθοποιού για σεξουαλικά αδικήματα έληξε με τον ηθοποιό να κρίνεται "αθώος και για τις εννέα κατηγορίες που αφορούσαν σεξουαλική κακοποίηση, συμπεριλαμβανομένων των επτά για σεξουαλική επίθεση". Έτσι, τώρα η Cupsogue Pictures προχώρησε και παρουσίασε ένα trailer για το επερχόμενο low budget θρίλερ "Control", το οποίο "τυχαίνει" να έχει τον Spacey στο cast.

Στο trailer βέβαια δεν τον βλέπουμε, τον ακούμε μόνο να μιλάει με τη χαρακτηριστική απειλιτική φωνή του. Σύμφωνα με το Variety, η ερμηνεία του Spacey στην ταινία είναι εξ ολοκλήρου φωνητική.

Στην "micro-budget" (όπως αναφέρεται) ταινία, ο χαρακτήρας του Spacey είναι μια απειλητική παρουσία που καταφέρνει να καταλάβει το smart αυτοκίνητο μιας κυβερνητικής αξιωματούχου προκειμένου να πάρει εκδίκηση.

Control: Stella φύγε, ο Spacey κρατάει αμάξι

Μετά την Barbie και τα Lego, σειρά έχει η Monopoly: Ετοιμάσου για μια ακόμα πιο καπιταλιστική ταινία

Την κυβερνητική αξιωματούχο, την υπουργό Εσωτερικών Stella Simmons, υποδύεται η Lauren Metcalfe, η οποία είχε στο παρελθόν μικρούς ρόλους στο Bridgerton και στην τηλεοπτική εκδοχή της σειράς War of the Worlds με πρωταγωνιστή τον Gabriel Bryne. Ο Mark Hampton (Liaison) είναι επίσης στο cast ως πρωθυπουργός David Addams.

Το σενάριο και την σκηνοθεσία του θρίλερ υπογράφει ο Gene Fallaize, ο οποίος έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με την ταινία τρόμου "Cain Hill" το 2017.

Όσο για τον Kevin Spacey, ηχογράφησε τον ρόλο του, ο οποίος είναι εξ ολοκλήρου φωνητικός, στο Λονδίνο τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ περίμενε τη δίκη του.

Μετά την αθωωτική ετυμηγορία, ο Fallaize δήλωσε στο Variety ότι δεν μετανιώνει για το γεγονός ότι επέλεξε τον Spacey, δηλώνοντας: "Δεν μετανιώνω για το casting του Kevin και θα το έκανα ξανά. Όταν συναντηθήκαμε με τον Κέβιν, είπαμε, ξέρετε, [η συνάντηση] είναι τόσο για εμάς όσο και για εκείνον. Και φύγαμε από εκεί νιώθοντας μόνο καλές εντυπώσεις και θετική διάθεση και δεν πήραμε τίποτα κακό από εκείνον καθόλου. Έτσι είπαμε, "Εντάξει, ας το κάνουμε". Είναι ένα ρίσκο, αλλά νιώθουμε ότι αξίζει να το πάρουμε".