Στην καριέρα του Ryan Gosling αποφάσεις θα παίρνουν μόνο η Esmeralda και η Amada

Πατούλια Κατερίνα
Στην καριέρα του Ryan Gosling αποφάσεις θα παίρνουν μόνο η Esmeralda και η Amada
Invision

Γιατί ο Ryan Gosling έκανε τις κόρες του μάνατζερ της καριέρας του και ποια ταινία θα έκανε ξανά για έναν και μόνο λόγο.

Ο Ryan Gosling δεν είναι μόνο ο Ken, δεν είναι μόνο ένας 43χρονος γόης του Hollywood. Ο Ryan με την τεράστια επιτυχία της Barbie στο τσεπάκι του και τον συνδυασμό σταρ του κινηματογράφου-τραγουδιστή και χορευτή είναι ένα «όπλο» με γοητεία και χάρη που λατρεύει το box office.

Not just Ken

«Θέλω να κάνω πράγματα που να περιλαμβάνουν πολλές διαφορετικές οπτικές και που δεν είναι για ένα μόνο κοινό», λέει ο ηθοποιός του οποίου η εμφάνιση στο «Saturday Night Live» οδήγησε την εκπομπή στη μεγαλύτερη τηλεθέαση της από το 2021.

https://www.instagram.com/reel/C6gyRSzsjaA/

Στο The World Street Journal, ο Gosling μιλάει για τις κόρες του, με τρόπο που φανερώνει πώς αυτή η ισορροπία οικογένειας και δουλειάς μετέτρεψε τον Ryan από έναν απλό γόη του Hollywood σε βαρύ όπλο της βιομηχανίας του Hollywood.

https://www.instagram.com/p/C6d6yGIgvV3/

Οι κόρες του Gosling είναι οι μάνατζέρ του

H καριέρα του Gosling απογειώθηκε με το επικό La La Land, κι εκεί όμως η απόφαση να πάρει μέρος είναι τέτοια που ο Gosling την οφείλει στην οικογένειά του. Ο ηθοποιός εξήγησε πως αυτός ήταν ο πρώτος ρόλος που πήρε με βάση τα παιδιά του και τονίζει πως δεν σκοπεύει να αναλάβει σκοτεινούς ρόλους, εξαιτίας της ευθύνης που έχει προς την οικογένειά του.

«Όλα άλλαξαν στο La La Land, ακόμα κι όταν δεν έρχονταν στο σετ, κάναμε εξάσκηση στο πιάνο κάθε μέρα, χορεύαμε ή τραγουδούσαμε.

Στην Barbie που ήξερα πόσο δεν τις νοιάζει ο Ken, ήταν τόσο ωραίο που έφευγα για τη δουλειά κι εκείνες έφτιαχνα ιστορίες με τη Barbie.

Δεν θέλω να αναλάβω ρόλους που θα με πάνε σε σκοτεινά μονοπάτια. Αυτή τη στιγμή κατανοώ τι συμβαίνει στο σπίτι και τι θα είναι καλό για όλους μας, παίρνω αποφάσεις αλλά τις παίρνω με την Εύα και τις παίρνουμε μαζί με βάση την οικογένειά μας.

Νομίζω πως όταν αποκτάς παιδιά, σκέφτεσαι πιο σχολαστικά τι κάνεις, τι έκανες και τι θα κάνεις», τόνισε ο Gosling που στη νέα ταινία, Fall Guy (Ο Κασκαντέρ) αποφάσισε να μην πάρει… φωτιά στο πλατό επειδή δεν ήθελαν οι κόρες του:

«Στα παιδιά μου δεν άρεσε όλο αυτό με τη φωτιά, ακόμα κι όταν τους εξήγησα πως τεχνικά θα ήταν απόλυτα ασφαλές, τα κορίτσια επέμειναν να μην το κάνω».

https://www.instagram.com/p/BsgSHnQhTJ6/

H Εsmeralda, η πρωτότοκη κόρη των Mendes- Gosling θα γίνει 10 ετών τον Σεπτέμβριο του 2024 και από νωρίς, όταν ο πατέρας της έπαιζε στο Blade Runner 2049, του 2017, ο Ryan είχε αποκαλύψει στο GQ πως σε μια στιγμή μάχης, η κόρη του φώναζε στο μπαμπά της «κερδίζεις μπαμπά»!

https://www.instagram.com/p/BkArTynjltX/

Έναν χρόνο αργότερα, όταν ο Gosling υποδύθηκε τον αστροναύτη, οι κόρες του άρχισαν να μαθαίνουν για το φεγγάρι. Η μικρότερη Amada, γεννημένη στις 29 Απριλίου 2016, είναι πλέον 8 ετών και αγαπά να παίζει πιάνο.

H Eva Mendes ξέσπασε για τα πικρόχολα σχόλια εις βάρος του Ryan Gosling και το wife goals είναι λίγο