Το φόρεμα της Emma Watson που αψηφά τη βαρύτητα και έκανε τους Harry Potter fans της να οργιάσουν

Το φόρεμα της Emma Watson που αψηφά τη βαρύτητα και έκανε τους Harry Potter fans της να οργιάσουν
©2022 Evan Agostini

Η Emma Watson είχε μια «μαγική» στιγμή στα social media και οι Harry Potter fans της έσπευσαν να την απογειώσουν.

Είτε η Emma Watson βρήκε έναν «μαγικό» τρόπο να μαγεύει τους θεατές της και τα ρούχα της, ή η πιο πρόσφατη φωτογράφισή της ίσως να μην πήγε έτσι όπως το περίμενε.

Τα ξόρκια ανύψωσης για το νέο φόρεμα της Emma Watson

Φαίνεται ότι η Emma Watson βρήκε τον τρόπο να διοχετεύσει τις μέρες της στο Hogwarts και να αποτίσει φόρο τιμής στον μαγευτικό κόσμο του Harry Potter. Σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, η ταλαντούχα ηθοποιός μάγεψε άθελά της τους followers της με ένα φόρεμα που αψηφούσε τη βαρύτητα.

https://www.instagram.com/p/CtrNhd7tNtB/

Προωθώντας την εταιρεία τζιν Renais μαζί με τον αδελφό της Alex, η Watson σε μία από τις φωτογραφίσεις της παρουσιάζεται με ένα εντυπωσιακό μπλε μίνι φόρεμα Loewe που άφησε τους πάντες άναυδους. Το στράπλες φόρεμα διέθετε ένα ασύμμετρο ντεκολτέ που δεν μοιάζει με κανένα άλλο, με οδοντωτές άκρες που δείχνουν να είναι προς τα πάνω και προς τα έξω, φαινομενικά συγκρατημένες από αόρατα κορδόνια.

Μπαίνοντας μέσα στο ονειρεμένο σπίτι της Barbie μαζί με την Margot Robbie

Να πούμε ότι η Loewe, με επικεφαλής τον οραματιστή J.W. Anderson, φημίζεται για την άψογη δεξιοτεχνία και τα εκκεντρικά της σχέδια. Αυτή η γερμανική μάρκα έχει προκαλέσει κύματα στη βιομηχανία της μόδας, από το σαγηνευτικό μπλουζάκι Anthurium flower της Emily Ratajkowski μέχρι τα viral σουρεαλιστικά δερμάτινα looks που είδαμε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Και τώρα, το φόρεμα της Emma Watson που αψηφά τη βαρύτητα έχει γίνει το τελευταίο αποκορύφωμα της δημιουργικότητας της Loewe.

Τα σχόλια που έκλεψαν την παράσταση στα social media της Emma Watson

Φυσικά, το ίντερνετ δεν απογοήτευσε. Οι θαυμαστές δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τη σύγχυση, αλλά ούτε και τη… γοητεία τους, καθώς τα social media της Watson γέμισαν με απαντήσεις και fans που προσπαθούν απεγνωσμένα να ξεδιαλύνουν το μυστικό πίσω από αυτή την οπτική ψευδαίσθηση.

Τα σχόλια συρρέουν στον λογαριασμό της στο Instagram και στο Twitter, με τους χρήστες να δίνουν "επικές" απαντήσεις, ειδικά αυτοί που ξέρουν και από Χάρι Πότερ. Σίγουρα, για τους HP fans, το σχόλιο που ξεχωρίζει είναι το «αυτό το φόρεμα είπε wingardium leviosa», ενώ ένας άλλος χρήστης αναρωτιέται «Πώς είναι αυτό το φόρεμα στο σώμα σου; Κρέμεται από τα αυτιά σου;»

Από την οθόνη στο τραπέζι: Το Netflix μπαίνει στον χώρο των εστιατορίων με το Netflix Bites

Η Βρετανίδα εικονογράφος Angelica Hicks που έχει γίνει διάσημη και στο TikTok με βίντεο όπου αναδημιουργεί εμφανίσεις και διάσημα κομμάτια με καθημερινά αναλώσιμα όπως κολλητική ταινία, σακούλες σκουπιδιών, αλουμινόχαρτο κ.α., δεν άφησε και αυτό το φόρεμα να περάσει απαρατήρητο.

https://www.instagram.com/reel/CtuMrYYrItR/