The White Lotus: Μετά την Σικελία και την Χαβάη, η πολυβραβευμένη σάτιρα πάει Ταϊλάνδη

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
The White Lotus: Μετά την Σικελία και την Χαβάη, η πολυβραβευμένη σάτιρα πάει Ταϊλάνδη

Το πολυβραβευμένο The White Lotus του HBO θα ταξιδέψει ακόμα πιο μακριά και θα πάει στην Ταϊλάνδη για την τρίτη σεζόν του.

Ένας ακόμη πολυτελής προορισμός μπαίνει στα πλάνα για το "The White Lotus" του HBO που δείχνει με κωμικοτραγικό τρόπο την όχι και τόσο φανταχτερή πλευρά των νεόπλουτων.

https://www.instagram.com/p/Copu66uJh0i

Αποκαλύφθηκε το μέλλον του Grey’s Anatomy: Η ανανέωση, το ρεκόρ και η Grey της Ellen Pompeo

The White Lotus: Ντόλτσε βίτα στην Ασία

Η πολυβραβευμένη μίνι σειρά του HBO, "The White Lotus", κατευθύνεται στην Ταϊλάνδη για την τρίτη σεζόν της, σύμφωνα με πολλές πηγές κοντά στην παραγωγή. Οι δύο πρώτες σεζόν της σειράς γυρίστηκαν σε θέρετρα της Four Seasons στην Χαβάη και την Ιταλία, αντίστοιχα, και είναι πλέον πιθανό η 3η σεζόν να λάβει χώρα σε ένα από τα τέσσερα ακίνητα του πολυτελούς ξενοδοχειακού κολοσσού στην Ταϊλάνδη.

Η απόφαση να μεταφερθεί η σειρά προς την Ασία για τον επόμενο κύκλο είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, καθώς η πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και τα μοναδικά τοπία θα μπορούσαν να αποτελέσουν το ιδανικό σκηνικό για την καυστική αυτή σάτιρα του. Όπως έχει δηλώσει παλαιότερα ο δημιουργός της σειράς, "υπάρχει ένας τρόπος που μπορείς κατά κάποιο τρόπο να κοροϊδεύεις τα πράγματα με τρόπο που τα κάνει να μοιάζουν πιο οικεία ή πιο ανθρώπινα. Μου αρέσει να βλέπω την ανθρωπιά στους χαρακτήρες, ακόμη και αν είναι γελοίοι".

You: Ο Joe Goldberg θα stalk-άρει για πέμπτη και τελευταία φορά στο ρομαντικό θρίλερ του Netflix

Να σημειώσουμε πως τα θέρετρα Four Seasons στην Ταϊλάνδη βρίσκονται στην Μπανγκόκ, το Τσιάνγκ Μάι, το Κο Σαμούι και το Χρυσό Τρίγωνο, προσφέροντας μια ποικιλία σκηνικών που ο δημιουργός της σειράς, Mike White, θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει για να εξερευνήσει το τελευταίο σατιρικό σχόλιο του για τους παραλογισμούς του high-life.

Ο White έχει ήδη αφήσει να εννοηθεί ότι η 3η σεζόν θα εξερευνήσει τα θέματα του θανάτου και της ανατολικής θρησκείας και πνευματικότητας. "Η πρώτη σεζόν τόνισε κατά κάποιο τρόπο τα χρήματα και μετά η δεύτερη σεζόν ήταν το σεξ. Νομίζω ότι η τρίτη σεζόν θα είναι ίσως μια σατιρική και αστεία ματιά στον θάνατο και την ανατολική θρησκεία και πνευματικότητα. Αισθάνομαι ότι θα μπορούσε να είναι ένα πλούσιο μωσαϊκό για να κάνουμε έναν ακόμη γύρο στο White Lotus", είχε πει ο δημιουργός σε ένα στιγμιότυπο που παίχτηκε μετά το τέλος του 2ου κύκλου.

Πολλαπλές αναφορές λένε ότι ο White έχει περάσει αρκετό χρόνο στην Ταϊλάνδη αναζητώντας τοποθεσίες για τα γυρίσματα και τα κάδρα της 3ης σεζόν. Ωστόσο, ακόμα δεν έχουμε πληροφορίες για το casting, αν και αν αναλογιστούμε πως κάθε νέα σεζόν είχε (σχεδόν) τελείως διαφορετικό ensemble, μπορούμε με ευκολία να υποθέσουμε ότι το ίδιο θα γίνει και για τον επερχόμενο κύκλο.

The White Lotus - Η ειλικρινέστατη σάτιρα του high-life που χρειαζόμασταν

Ο White, ο οποίος γράφει και σκηνοθετεί το "The White Lotus", είναι εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους David Bernad και Mark Kamine.

Στα χαρακτηριστικά της σειράς, η αιχμηρή γραφή της, οι καλοσχεδιασμένοι χαρακτήρες και ο λεπτός αλλά απολαυστικός σχολιασμός στις ταξικές διακρίσεις, τη μανία των νεόπλουτων για το φαίνεσθαι, τα προνόμια και την ταυτότητα. Χαρακτηριστικά που όχι μόνο της έχουν κερδίσει ένα μεγάλο και πιστό κοινό, αλλά έχει καταφέρει να αποσπάσει στις μόνο δύο σεζόν του, 10 βραβεία Emmy, 2 SAG βραβεία και 2 Χρυσές Σφαίρες, μεταξύ των οποίων για Καλύτερη Μίνι Σειρά και Καλύτερου Β' Γυναικείου Ρόλου.

Succession: Οι 30 καλύτερες ατάκες που μας αποστόμωσαν ή μας έκαναν να πονέσουμε περισσότερο