You: Ο Joe Goldberg θα stalk-άρει για πέμπτη και τελευταία φορά στο ρομαντικό θρίλερ του Netflix

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
You: Ο Joe Goldberg θα stalk-άρει για πέμπτη και τελευταία φορά στο ρομαντικό θρίλερ του Netflix

Το You του Netflix πήρε ανανέωση για πέμπτη και τελευταία σεζόν, και το τέλος του θα τον βρει εκεί απ' όπου ξεκίνησε.

«Θα έρθει επιτέλους η ημέρα της κρίσης για τον Joe Goldberg;» Αυτή είναι η απορία και το Netflix απαντάει με ανανέωση του "You" για πέμπτη και τελευταία σεζόν, αλλάζοντας όμως κάποια βασικά δημιουργικά μέλη.

Succession: Οι 30 καλύτερες ατάκες που μας αποστόμωσαν ή μας έκαναν να πονέσουμε περισσότερο

https://www.instagram.com/p/CoseNsKPB5F

You: Στον αριθμό 5 θα ρίξει αυλαία

Το "You" του Netflix, το οποίο ολοκλήρωσε την 4η σεζόν του μόλις πριν λίγες εβδομάδες, πήρε το πράσινο φως για να επιστρέψει για μία τελευταία φορά. Στα ηνία θα είναι πλέον οι Michael Foley και Justin W. Lo που θα αναλάβουν τον ρόλο των showrunner από την Sera Gamble, την showrunner που είχε αναλάβει τη σειρά από την αρχή της μαζί με τον Greg Berlanti, ακόμα και από τότε που παιζόταν στο Lifetime, δηλαδη πριν το αναλάβει το Netflix. Οι δύο πρώην showrunner και βασικοί δημιουργοί της σειράς, θα μείνουν βέβαια στην παραγωγή για να συνεισφέρουν δημιουργικά, σεναριακά και συμβουλευτικά.

Με τους fans να περιμένουν με ανυπομονησία για το τελευταίο κεφάλαιο της σειράς, το Netflix έριξε μερικά hints σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι για τον χαρακτήρα του Penn Badgley.

Καθώς οι θαυμαστές περιμένουν με ανυπομονησία το τελευταίο κεφάλαιο της σειράς, το Netflix ανακοίνωσε τι μέλλει γενέσθαι για τον χαρακτήρα του Penn Badgley, που υποδύεται τον κατά συρροή δολοφόνο, Joe Goldberg. "Θα έρθει επιτέλους η μέρα της κρίσης για τον Joe Goldberg;" αναρωτιέται ο κολοσσός του streaming και teas-άρει τους θαυμαστές.

Ο πρωταγωνιστής Penn Badgley δεν θέλει άλλες σκηνές σεξ στο You και τώρα ξέρουμε γιατί

Προσοχή, ακολουθούν spoiler από την 4η σεζόν του "You".

Ο τέταρτος κύκλος ολοκληρώνεται με τον Joe να επιστρέφει θριαμβευτής στην Νέα Υόρκη μαζί με τον νέο του έρωτα, την Kate (Charlotte Ritchie), η οποία είναι πλέον και κληρονόμος της περιουσίας του πατέρα της, αφού έγινε ένα ακόμα θύμα του Joe.

"Σκέφτηκα ότι αυτός ήταν ο μόνος τρόπος που μπορούσε να γίνει", δήλωσε ο Badgley είχε δηλώσει τον Φεβρουάριο σε συνέντευξή του σχετικά με το πού ή πώς θα μπορούσε να καταλήξει ο Joe, ενώ ο ηθοποιός αναρωτήθηκε επίσης πώς θα μπορούσε να αποδοθεί δικαίωση. "Είναι αρκετό να σκοτώσουμε τον Joe;" ρώτησε. "Όποιος τον σκοτώσει, πέφτει στο επίπεδό του".

Ο αντιπρόεδρος των τηλεοπτικών σειρών του Netflix, Peter Friedlander, υπόσχεται ένα καλό φινάλε για τη σειρά, λέγοντας: "Το You έγινε αμέσως αίσθηση στο Netflix με έναν ηχηρό πολιτιστικό αντίκτυπο που αυξάνεται από σεζόν σε σεζόν. Είμαστε ενθουσιασμένοι - και λίγο τρομοκρατημένοι - να δούμε πώς θα τελειώσουν όλα για τον Joe Goldberg, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο: το 'You' θα έχει ένα αξέχαστο τέλος".

You: Αναμονή για 5η σεζόν

Λεπτομέρειες σχετικά με το πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή της 5ης σεζόν θα έρθουν αργότερα, σύμφωνα με το Netflix. Αλλά είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι η σειρά θα επιστρέψει στο σπίτι του Joe στην Νέα Υόρκη, κάτι που μάλιστα συνάδει με την επιθυμία της Gamble να ολοκληρώσει τη σειρά εκεί απ' όπου και ξεκίνησε.

Στην 4η σεζόν του "You", ο Joe Goldberg για να ξεφύγει από το καταστροφικό παρελθόν του, υιοθετεί μια νέα ταυτότητα και μετακομίζει στο Λονδίνο. Εκεί, ο Joeο μεταμφιέζεται σε καθηγητή με το όνομα Jonathan Moore και τελικά καταλήγει να περιπλέκεται με έναν ελίτ κύκλο προνομιούχων κοσμικών και φυσικά… να ερωτεύεται ξανά.

Outlander is «kilting» us softly: Έρχεται Ιούνιο, κόβεται στα 2 και έχει και first-look φωτογραφίες