Game of Thrones: Το HBO δεν χορταίνει Westeros και θέλει να πει την ιστορία του Aegon

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Game of Thrones: Το HBO δεν χορταίνει Westeros και θέλει να πει την ιστορία του Aegon

Το HBO δεν σκοπεύει να αφήσει σύντομα το σύμπαν του Game of Thrones και φλερτάρει έντονα με την ιδέα μιας ακόμα prequel σειράς.

Μετά τα νέα για σειρά Harry Potter και τις ταινίες Lord of the Rings, στο στόχαστρο μπαίνει το σύμπαν του Game of Thrones για μία ακόμη φορά. To ΗΒΟ, το συνδρομητικό τηλεοπτικό κανάλι της Warner Bros. Discovery, γλυκοκοιτάζει prequel σειρά για τις κατακτήσεις του Aegon Targaryen του Πρώτου.

Ο Harry Potter γίνεται τηλεοπτική σειρά και μάλλον για πολλαπλές σεζόν

Game of Thrones ή αλλιώς το παιχνίδι του αρμέγματος;

https://www.instagram.com/p/CkwEyP-hWyI

Σύμφωνα με αποκλειστική αναφορά του Variety, το HBO γλυκοκοιτάζει πολύ έντονα την πιθανότητα να προχωρήσει με την ανάπτυξη μιας σειράς που θα διαδραματίζεται περίπου 300 χρόνια μετά τα γεγονότα του "Game of Thrones", η οποία μάλιστα θα εισαχθεί μετά από μεγάλου μήκους ταινία.

Βέβαια, ακόμα δεν έχουμε πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργική ομάδα γιατί το project βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο. Αλλά, όπως αναφέρει και το μέσο: "Η σειρά θα αφηγείται την ιστορία του πώς ο Aegon και οι αδελφές-σύζυγοι του, η Visenya και η Rhaenys, χρησιμοποίησαν τον στρατό τους και τους τρεις δράκους τους για να κατακτήσουν έξι από τα επτά βασίλεια του Westeros, με εξαίρεση το Dorne. Με αυτόν τον τρόπο, ο Aegon I έγινε ο πρώτος βασιλιάς του Westeros, ο πρώτος που κάθισε στον Σιδηρούν Θρόνο και ο ιδρυτής της δυναστείας των Targaryen."

game-of-thrones-dragon-house-of-the-dragon.JPG

HBO σε Game of Thrones: "Every word you say, I'll be watching you"

Το GoT είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο κερδοφόρους τίτλους του HBO και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν είναι η πρώτη φορά που έχει ακουστεί κάποια spin-off σειρά, αν και είναι η πρώτη φορά που στα σχέδια υπάρχει ιδέα για μεγάλου μήκους ταινία. Επίσης, να πούμε πως αυτή η λογική, το μια ταινία να οδηγεί σε μικρότερες ιστορίες που αναπτύσσονται σε τηλεοπτικές σειρές, είναι μια δημοφιλής τακτική των μεγάλνω στούντιο τα τελευταία χρόνια. Το ίδιο κάνει η Lucasfilm με τις Star Wars σειρές, η Marvel με το MCU που επεκτείνετε με μίνι σειρές στο Disney+, και η DC Films που σκοπεύει να κάνει το ίδιο με το DCU, το νέο σύμπαν που προσπαθεί να χτίσει από την αρχή.

Η DC επιτέλους ενώνει το σύμπαν της: Νέες ταινίες Superman, Batman και πολλά ακόμα για το νέο DCU

Να θυμίσουμε ότι παλαιότερα είχε ανακοινωθεί σειρά για τη διαβόητη Long Night με την Naomi Watts, αλλά δεν προχώρησε ποτέ πέρα από το στάδιο του πιλοτικού επεισοδίου. Το μοναδικό project που όντως προχώρησε και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, είναι το "House of the Dragon", που έκανε πρεμιέρα τον Αύγουστο που μας πέρασε, με την ανανέωση να έρχεται μόλις μία εβδομάδα μετά.

Μία ακόμα σειρά που συζητιέται στο κανάλι, είναι το sequel με πρωταγωνιστή τον Jon Snow, χαρακτήρα που ενσάρκωσε ο Kit Harington, με την ιδέα του sequel να έρχεται από τον ίδιο τον ηθοποιό όπως είχε αναφέρει ο George R. R. Martin, συγγραφέας των βιβλίων Game of Thrones. Ωστόσο, δεν έχουμε ακούσει νέα της εδώ και αρκετό καιρό.

Lord of the Rings:Η Warner Bros ετοιμάζει επιστροφή στην Middle Earth και δεν ξέρουμε τι να νιώσουμε