Στο trailer του «Bridgerton 3» φάνηκε τι παθαίνουν οι άνδρες της σειράς όταν γίνονται πρωταγωνιστές

Τζένη Ντεμιράι
Στο trailer του «Bridgerton 3» φάνηκε τι παθαίνουν οι άνδρες της σειράς όταν γίνονται πρωταγωνιστές

Το trailer του «Bridgerton 3» μας έκανε να μην μπορούμε να περιμένουμε άλλο!

Το Bridgerton επιστρέφει και αυτή τη φορά στο επίκεντρο στέκεται η ίδια η Lady Whistledown, η οποία αναζητά την αγάπη.

Η Penelope Featherington (Nicola Coughlan) και ο Colin Bridgerton (Luke Newton) είναι το ζευγάρι που εδώ και μήνες γνωρίζουμε ότι θα μας απασχολήσει στην τρίτη σεζόν της σειράς, ωστόσο, πλέον ανυπομονούμε λίγο παραπάνω για να φτάσει επιτέλους η 16η Μαΐου, αφού τότε θα έχουμε την ευκαιρία να ξεκινήσουμε το ταξίδι μας στο love story που ξεκίνησε ως φιλία από την πρώτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς του Netflix.

Το «Bridgerton» κάνει come back το 2024 και αυτά είναι όσα πραγματικά θέλουμε να δούμε στη σεζόν 3

Το trailer του «Bridgerton» μας έκανε να μην μπορούμε να περιμένουμε άλλο!

Περίπου έναν μήνα πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα, το Netflix δημοσίευσε το πρώτο official trailer, μέσω του οποίου μας έδωσε αρκετές πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση του τρίτου κύκλου αλλά και την εμφανή χημεία των Newton και Coughlan.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η Penelope είναι εκείνη που θα αναζητήσει τον άνδρα της ζωής της, αποφασίζοντας ότι έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή για να παντρευτεί. Για να καταφέρει να βελτιώσει τα skills της στο φλερτ θα λάβει τη βοήθεια του Colin Bridgerton, για τον οποίο γνωρίζουμε ήδη από τους προηγούμενους κύκλους ότι δεν τρέφει μόνο φιλικά αισθήματα.

Αυτό που παραμένει άγνωστο είναι το είδος των αισθημάτων που τρέφει ο Colin για την μικρή αδερφή των Featherington. Από το trailer διαπιστώνουμε ότι η «εκπαίδευση» της Penelope θα τον γοητεύσει και θα τον κάνει καταλάβει κάτι πολύ σημαντικό που θα έπρεπε όλοι θα θέτουμε προτεραιότητα πριν συνάψουμε οποιαδήποτε σχέση: Η φιλία είναι η καλύτερη βάση.

Το γεγονός ότι πρόκειται για ένα ζευγάρι που ήδη γνωρίζουμε και δεν ακολουθείται το μοτίβο που είχαμε δει στον πρώτο και τον δεύτερο κύκλο με την ιστορία της Daphne Bridgerton με τον Simon Basset και του Lord Anthony Bridgerton με την Kate Sharma αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα στοιχείο που δίνει αέρα φρεσκάδας στον τρίτο κύκλο της σειράς.

Επίσης, στο πρώτο trailer παρουσιάζεται μια νέα φιλία μεταξύ της Eloise (Claudia Jessie) και της Cressida (Jessica Madsen). Η Penelope ανταλλάσσει φορέματα με εσπεριδοειδή για μια είσοδο σε στυλ Σταχτοπούτας σε έναν από τους χορούς της σεζόν, ενώ ο Colin επανέρχεται με εντυπωσιακό τρόπο.

Bridgerton 3: Το Netflix ανακοίνωσε ότι θα διοργανώσει τον γάμο ενός τυχερού ζευγαριού!

«Shonda Rhimes Effect»: Τι παθαίνουν οι άνδες του Bridgerton και κάνουν το απόλυτο glow up μόλις γίνονται πρωταγωνιστές!

Το «Shonda Rhimes Effect» ή αλλιώς «Shonda Rhimes Glow Up» είναι ο τρόπος που χρησιμοποιεί η παραγωγός και σεναριογράφος Shonda Rhimes για να αναδείξει τους πρωταγωνιστές της.

Το φαινόμενο γίνεται ιδιαίτερα ορατό στο Bridgerton και το trailer του τρίτου κύκλου μας έκανε να σιγουρευτούμε ότι ο Colin έχει κάνει ένα εντυπωσιακό glow up!

Παρόλο που το σύνολο του cast του «Bridgerton» φαίνεται πάντα κομψό, είναι δύσκολο να μην παρατηρήσει κανείς ότι όλοι οι άνδρες πρωταγωνιστές έχουν υποστεί απίστευτες μεταμορφώσεις από τη μία σεζόν την άλλη.

Σκοπός αυτής της μεταμόρφωσης είναι φυσικά να μη «χάσουμε από τα μάτια μας» τον κεντρικό πρωταγωνιστή της κάθε σεζόν και φαίνεται ότι δουλεύει πολύ αποτελεσματικά.

Ο Colin των δύο προηγούμενων σεζόν διαφέρει σε σημαντικό βαθμό από τον Colin της 3ης σεζόν, στην οποία ξεδιπλώνεται η ιστορία αγάπης του με την Penelope. Η μετγαμόρφωση είναι τόσο μεγάλη, μάλιστα, που μας κάνει να αναρωτηθούμε πού κρυβόταν τις δύο προηγούμενες σεζόν;

Το ίδιο, όμως, συνέβη και στην περίπτωση του Antony, ο οποίος στην δεύτερη σεζόν έκανε το δικό του glow up.

Χρήστες στο TikTok σχολιάζουν το λεγόμενο Shonda Rhimes Effect και αναρωτιούνται με ποιον ακριβώς τρόπο η δημιουργός καταφέρνει να πετύχει το glow up των πρωταγωνιστών με τόσο αποτελεσματικό τρόπο. «Τι τους δίνεις;» αναρωτιέται χαρακτηριστικά μία χρήστης του TikTok. «Δεν θέλω να πω ότι πήγαινε κάτι στραβά μαζί τους πριν, αλλά σοβαρά τώρα; Θέλει να βεβαιωθεί ότι δεν θα πάρουμε τα μάτια μας από τον πρωταγωνιστή. Και, εμπιστευτείτε με, δεν πρόκειται να συμβεί».

Bridgerton 3: Ένα διαφορετικό love story για Penelope & Colin στο Netflix με μία σημαντική απώλεια

Το βίντεο με τα παράπονα της Penelope και την αλήθεια που έβγαλε από μέσα της

Στο clip που είχε κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου 2024, η Penelope καληνυχτίζει τον Colin, προκαλώντας τον να ρωτήσει αν χρειάζεται συνοδό.

«Οι γεροντοκόρες δεν χρειάζονται συνοδούς», απαντά εκείνη. Στη συνέχεια, ο Colin αντιλαμβανόμενος την ειρωνεία στα λόγια της τη ρωτά: «Υπάρχει κάποιο πρόβλημα, Pen; Μεταξύ μας εννοώ. Σου έγραψα φέτος το καλοκαίρι, όπως κάνω πάντα και δεν απάντησες».

Έπειτα, της λέει πως του έλειψε, με την Penelope να γελά και να απαντά: «Σου έλειψα; Σου λείπω, αλλά ποτέ δεν θα με φλερτάρεις, σωστά»;

«Σε άκουσα στον χορό της μαμάς μου πέρυσι το καλοκαίρι να λες σε όλους ότι ποτέ, μα ποτέ δεν θα φλερτάρεις την Penelope Featherington. Επειδή σε φέρνω σε δύσκολη θέση. Φυσικά, δεν θα με φλερτάρεις ποτέ. Είμαι ο περίγελος, ακόμη και όταν αλλάζω ολόκληρη την γκαρνταρόμπα μου. Απλά μου πέρασε από το μυαλό ότι εσύ, από όλους τους ανθρώπους, θα μπορούσες να είσαι τόσο σκληρός», λέει πριν φύγει.

Η τρίτη σεζόν του «Bridgerton» θα κάνει το ντεμπούτο της στις 16 Μαΐου 2024, με τα πρώτα οχτώ επεισόδια, ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα πρόκειται να κυκλοφορήσουν, περίπου ένα μήνα αργότερα, στις 13 Ιουνίου.