Το «Bridgerton» κάνει come back το 2024 και αυτά είναι όσα πραγματικά θέλουμε να δούμε στη σεζόν 3

Τζένη Ντεμιράι
Το «Bridgerton» κάνει come back το 2024 και αυτά είναι όσα πραγματικά θέλουμε να δούμε στη σεζόν 3

Γιατί ο Colin και η Penelope θα βρεθούν στο επίκεντρο του Bridgerton 3;

Οι φήμες και τα ψέματα τελείωσαν για το Bridgerton 3, αφού λίγο πριν τα Χριστούγεννα το Netflix μας έκανε «δώρο» την ανακοίνωση για τις ημερομηνίες κυκλοφορίας της σειράς που έχουμε αγαπήσει λίγο παραπάνω για τον τρόπο που παρουσιάζει τις γυναίκες, την αγάπη και τη μοναξιά.

Πιο αναλυτικά, η τρίτη σεζόν του Bridgerton θα κάνει το ντεμπούτο της στις 16 Μαΐου 2024, με τα πρώτα οχτώ επεισόδια, ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα πρόκειται να κυκλοφορήσουν, περίπου ένα μήνα αργότερα, στις 13 Ιουνίου.

Γιατί ο Colin και η Penelope θα βρεθούν στο επίκεντρο της 3ης σεζόν;

Η Jess Brownell, που θα διαδεχθεί τον Chris Van Dusen στη θέση του showrunner για την 3η σεζόν, εξήγησε στο Variety τον λόγο που η τρίτη σεζόν πρόκειται να επικεντρωθεί στον Colin και την Penelope.

«Πραγματικά νιώθω ότι είναι η ώρα του Colin και της Penelope. Επειδή παρακολουθούμε και τους δύο αυτούς ηθοποιούς στις οθόνες μας από την 1η σεζόν, έχουμε ήδη επενδύσει λίγο σε αυτούς. Ξέρουμε ποιοι είναι ως άνθρωποι», δήλωσε η ίδια.

«Αισθάνομαι ότι, ειδικά στην τελευταία σεζόν, υπάρχουν αυτές οι στιγμές έντασης μεταξύ τους, όπου είναι σαν, ο Colin σχεδόν να συνειδητοποιεί ότι η Penelope έχει αισθήματα γι' αυτόν, αλλά δεν φτάνει ακριβώς σε αυτό το σημείο. Πραγματικά αισθάνθηκα ότι ήταν η τέλεια στιγμή για να το ξεκινήσουμε».

Bridgerton-(2).jpg

Τι πραγματικά θέλουμε να δούμε στο Bridgerton 3

Η τηλεοπτική Penelope, Nicola Coughlan, έμαθε για τα σχέδια της 3ης σεζόν δύο εβδομάδες μετά το τέλος των γυρισμάτων της 2της σεζόν. Η ίδια δήλωσε στο E! News σχετικά με αυτό: «οπότε είχα πολύ χρόνο να προσαρμοστώ». Η ηθοποιός αστειεύτηκε επίσης σχετικά με το αν είναι έτοιμη να γυρίσει σκηνές σεξ, λέγοντας: «Θα πρέπει να είμαι» και δείχνοντάς μας με αυτόν τον τρόπο ότι πρέπει να περιμένουμε ένα ακόμα παθιασμένο ζευγάρι!

Μάλιστα, θα ήταν λογικό, το πάθος και η ένταση της σχέσης των πρωταγωνιστών σε αυτή τη σεζόν να ξεπεράσει την ένταση της σχέσης των δύο προηγούμενων αδερφών Bridgerton, αφού σε αντίθεση με τον Anthony και την Daphnie, που ερωτεύτηκαν άγνωστους μέχρι τότε ανθρώπους, ο Colin γνωρίζει πολύ καλά την Penelope και αυτό είναι βέβαιο ότι μπορεί να περιπλέξει τα πράγματα, αλλά και να κάνει την «ένωσή» του ακόμα πιο έντονη. Άλλωστε, όταν κάτι το περιμένεις πολύ καιρό και τελικά γίνεται μοιάζει να έχει μεγαλύτερη αξία.

Αυτή η ανεκτίμητη αξία θέλουμε να φανεί στη σχέση που θα αναπτυχθεί ανάμεσα σε Colin και η Penelope!