Bridgerton 3: Το Netflix ανακοίνωσε ότι θα διοργανώσει τον γάμο ενός τυχερού ζευγαριού!

Τζένη Ντεμιράι
Bridgerton 3: Το Netflix ανακοίνωσε ότι θα διοργανώσει τον γάμο ενός τυχερού ζευγαριού!

Στο νέο βίντεο από το Bridgerton 3 γινόμαστε μάρτυρες ενός καβγά της Penelope και του Colin, ενώ σε άλλο βίντεο με τους πρωταγωνιστές μαθαίνουμε ότι το Netflix ετοιμάζεται για Bridgerton fan wedding!

Ένα δωράκι ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου μας επιφύλασσε το Netflix και η σειρά «Bridgerton», αφού κυκλοφόρησε το Official Clip του τρίτου κύκλου της, στο οποίο γινόμαστε μάρτυρες ενός μικρού καβγά της Penelope και του Colin.

Bridgerton-(4).jpg

Bridgerton 3: Ένα διαφορετικό love story για Penelope & Colin στο Netflix με μία σημαντική απώλεια

Το βίντεο με τα παράπονα της Penelope και την αλήθεια που έβγαλε από μέσα της

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε στις 14 Φεβρουαρίου 2024, η Penelope καληνυχτίζει τον Colin, προκαλώντας τον να ρωτήσει αν χρειάζεται συνοδό.

«Οι γεροντοκόρες δεν χρειάζονται συνοδούς», απαντά εκείνη. Στη συνέχεια, ο Colin αντιλαμβανόμενος την ειρωνεία στα λόγια της τη ρωτά: «Υπάρχει κάποιο πρόβλημα, Pen; Μεταξύ μας εννοώ. Σου έγραψα φέτος το καλοκαίρι, όπως κάνω πάντα και δεν απάντησες».

Έπειτα, της λέει πως του έλειψε, με την Penelope να γελά και να απαντά: «Σου έλειψα; Σου λείπω, αλλά ποτέ δεν θα με φλερτάρεις, σωστά»;

«Σε άκουσα στον χορό της μαμάς μου πέρυσι το καλοκαίρι να λες σε όλους ότι ποτέ, μα ποτέ δεν θα φλερτάρεις την Penelope Featherington. Επειδή σε φέρνω σε δύσκολη θέση. Φυσικά, δεν θα με φλερτάρεις ποτέ. Είμαι ο περίγελος, ακόμη και όταν αλλάζω ολόκληρη την γκαρνταρόμπα μου. Απλά μου πέρασε από το μυαλό ότι εσύ, από όλους τους ανθρώπους, θα μπορούσες να είσαι τόσο σκληρός», λέει πριν φύγει.

Η Nicola Coughlan και ο Luke Newton ανακοίνωσαν ότι το Netflix θα αναλάβει να διοργανώσει έναν Bridgerton γάμο για ένα τυχερό ζευγάρι!

Εντωμεταξύ, την ίδια μέρα, στις 14 Φεβρουαρίου 2024, στον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Instagram, οι δύο κεντρικοί πρωταγωνιστές της νέας σεζόν ανακοίνωσαν ότι ένα τυχερό ζευγάρι θα έχει την ευκαιρία να ζήσει έναν ονειρεμένο Bridgerton γάμο!

https://www.instagram.com/reel/C3Vde_QP3sp/

Η Nicola Coughlan και ο Luke Newton κάθονται σε έναν καναπέ του set και λένε «Δεν είναι μυστικό ότι αγαπάμε τους fans μας. Όπως επίσης και ότι οι fans μας αγαπούν την αγάπη. Αυτός είναι ο λόγος που αυτή τη σεζόν το Netflix έχει αποφασίσει να φιλοξενήσει το event της σεζόν και να δώσει την ευκαιρία ενός πραγματικού Bridgerton γάμο σε ένα τυχερό ζευγάρι. Και είστε όλοι καλεσμένοι».

Στην περιγραφή της ανάρτησης γράφει «Οι ψίθυροι είναι αληθινοί, αγαπητοί αναγνώστες. Αυτή τη σεζόν έχει μπει στο στόχαστρο ένα τυχερό ζευγάρι, καθώς φιλοξενούμε τον γάμο των ονείρων τους στο Bridgerton».

Τι είναι το Bridgerton fan wedding;

Σύμφωνα με το Netflix, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου εχθές 14/2, οι πρωταγωνίστριες Adjoa Andoh και Golda Rosheuvel - οι οποίες υποδύονται τη Lady Danbury και τη βασίλισσα Charlotte - επιβεβαίωσαν ότι η σειρά θα ανταμείψει ένα ζευγάρι με έναν γάμο αντάξιο της οικογένειας Bridgerton. Μετά την πρώτη ανακοίνωση, όμως, δεν έχουν γίνει ακόμα περισσότερες πληροφορίες γνωστές, οι οποίες να αφορούν τον τρόπο με τον οποίο θα επιλεχθούν οι τυχεροί.

Μία ακόμα σκηνή που επιβεβαιώνει το περιεχόμενο της τρίτης σεζόν του «Bridgerton»

Εντωμεταξύ, πριν από περίπου δύο εβδομάδες, είχε κυκλοφορήσει ένα Sneak Peek, στο οποίο φάνηκε ότι ο Colin βοηθούσε την Penelope να προετοιμαστεί για την ανεύρεση συζύγου.

Η σκηνή ξεκινά με τους δύο πρωταγωνιστές να βρίσκονται μόνοι και να κοιτάζονται στα μάτια. Η Penelope ακούγεται να λέει: «Τα μάτια σου, η πιο υπέροχη απόχρωση του μπλε. Και κάπως λάμπουν ακόμα περισσότερο όταν είσαι ευγενικός». Και ενώ μετά από αυτά τα λόγια συνεχίζουν να κοιτάζονται στα μάτια για μερικά δευτερόλεπτα, στη συνέχεια επικρατεί αμηχανία και ο ένας επιχειρεί να αποφύγει τη ματιά του άλλου.

Μετά από λίγο, ο Colin σπάει τη σιωπή λέγοντας «λοιπόν, αυτό ήταν αρκετά ευθύ», δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι η συζήτηση αφορούσε μάλλον τον τρόπο με τον οποίο η Penelope θα μπορούσε να προσεγγίσει κάποιον υποψήφιο σύντροφο.

Σου υπενθυμίζουμε ότι η βασική ιδέα του «Bridgerton 3» έχει σχέση με το γεγονός ότι ο Colin προσφέρεται να καθοδηγήσει την Penelope ώστε να τη βοηθήσει να βρει σύζυγο. Αλλά όταν τα μαθήματά του αρχίζουν να αποδίδουν υπερβολικά καλά, θα κληθεί να παλέψει με το αν τα συναισθήματά του για την Penelope είναι πραγματικά απλώς φιλικά.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως έχει ανακοινωθεί ήδη ότι η τρίτη σεζόν της σειράς πρόκειται να κυκλοφορήσει σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος στις 16 Μαΐου 2024, με τα πρώτα οχτώ επεισόδια, ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα πρόκειται να κυκλοφορήσουν, περίπου ένα μήνα αργότερα, στις 13 Ιουνίου.

Το «Bridgerton» κάνει come back το 2024 και αυτά είναι όσα πραγματικά θέλουμε να δούμε στη σεζόν 3

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP