Bridgerton 3: Ένα διαφορετικό love story για Penelope & Colin στο Netflix με μία σημαντική απώλεια

Τζένη Ντεμιράι
Bridgerton 3: Ένα διαφορετικό love story για Penelope & Colin στο Netflix με μία σημαντική απώλεια

Από το cast της σειράς Bridgerton 3 θα λείπει το πρόσωπο που βοήθησε σημαντικά στην εξωτερίκευση των συναισθημάτων του υποκόμης Anthony Bridgerton και της Kate Sharma.

Η σειρά Bridgerton είναι μία από τις αγαπημένες ρομαντικές σειρές εποχής της πλατφόρμας του Netflix, που καταφέρνει να μιλά για την ανεύρεση της αγάπης αλλά και την ανεξαρτησία των γυναικών σε μία εποχή που δεν ήταν δεδομένη.

Από προηγούμενη σεζόν της σειρά, είχαμε αντιληφθεί ότι η Penelope τρέφει αισθήματα για τον Colin, τα οποία δεν περιορίζονται στις φιλικές διαθέσεις που έδειχνε εκείνος να έχει.

Αυτό υπονοεί τουλάχιστον κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου της 2ης σεζόν, στο οποίο η Penelope τον ακούει να συνομιλεί με κάποιον κύριο και να λέει ότι δεν θα φανταζόταν ποτέ τον εαυτό του να φλερτάρει την Penelope Featherington.

Η 3η σεζόν Bridgerton δεν θα ακολουθήσει πιστά την πλοκή του «Romancing Mister Bridgerton» που έγραψε η Julia Quinn, του τέταρτου, δηλαδή μυθιστορήματος της σειράς βιβλίων που βασίζεται η ομώνυμη σειρά. Η υπόθεση που «κλείδωσε» στο Netflix φαίνεται ότι θα είναι πολύ διαφορετική από αυτό που περιμένουν οι φανς που έχουν διαβάσει το βιβλίο.

Ποια η υπόθεση της 3ης σεζόν του Bridgerton;

Κεντρικοί πρωταγωνιστές της τρίτης σεζόν της σειράς Bridgerton είναι η Penelope Featherington (Nicola Coughlan) και ο Colin Bridgerton (Luke Newton).

Η Penelope, έχοντας ακούσει τα υποτιμητικά για εκείνη σχόλια στο τέλος της δεύτερης σεζόν, αποφασίζει να εγκαταλείψει το όνειρο μίας σχέσης με τον Colin και να αναζητήσει έναν σύζυγο. Επιθυμία της είναι να βρει κάποιον που θα της παρέχει αρκετή ανεξαρτησία για να συνεχίζει τη διπλή ζωή της ως Lady Whistledown, μακριά από τη μητέρα και τις αδελφές της. Επειδή, όμως, έχει μειωμένη αυτοπεποίθηση, οι προσπάθειες της αποτυγχάνουν και μάλιστα με θεαματικό τρόπο.

Την ίδια στιγμή, ο Colin δείχνει να θέλει να ηρεμήσει, μετά από τα ταξίδια που τον ανανέωσαν ψυχικά αλλά και εμφανισιακά. Ωστόσο, απογοητεύεται όταν συνειδητοποιεί ότι η Penelope, το μοναδικό άτομο που πάντα τον εκτιμούσε όπως ήταν, του δείχνει την ψυχρή της πλευρά.

Θέλοντας να ξανακερδίσει τη φιλία της, ο Colin προσφέρεται να καθοδηγήσει την Penelope ώστε να τη βοηθήσει να βρει σύζυγο. Αλλά όταν τα μαθήματά του αρχίζουν να αποδίδουν υπερβολικά καλά, ο Colin πρέπει να παλέψει με το αν τα συναισθήματά του για την Penelope είναι πραγματικά απλώς φιλικά.

Τα πράγματα για την Penelope περιπλέκονται ακόμα περισσότερο μετά τον τσακωμό με την Eloise (Claudia Jessie), η οποία έχει βρει μια νέα φίλη, αφού έμαθε το μυστικό της Lady Whistledown και απομακρύνθηκε από την Penelope.

Υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας για τη σεζόν 3 του Bridgerton;

Δεδομένου ότι τα γυρίσματα της σειράς ολοκληρώθηκαν τον Μάρτιο του 2023, πολλοί περίμεναν ότι η σειρά θα κυκλοφορούσε μέχρι το τέλος του χρόνου, όπως ακριβώς και η πρώτη σεζόν. Ωστόσο, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί κάτι, το πιο πιθανό είναι να δούμε την επιστροφή του Bridgerton κάποια στιγμή το 2024.

Αυτή τη φορά, η Daphne δεν θα είναι εκεί για να βοηθήσει

Η πλειοψηφία των αδελφών Bridgerton θα συνεχίσει κανονικά στη σειρά για την 3η σεζόν. Η Claudia Jessie ως Eloise, ο Luke Thompson ως Benedict και ο Luke Newton ως Colin.

Επίσης, ο Jonathan Bailey θα επιστρέψει ως ο μεγαλύτερος Bridgerton, ο υποκόμης Anthony Bridgerton, μαζί με τη νέα του σύζυγο, την υποκόμισσα Kate Bridgerton (το γένος Sharma), που την υποδύεται η απολαυστική Simone Ashley.

Δυστυχώς για τους παλιούς θαυμαστές, η Daphne Bridgerton, η Δούκισσα του Χέιστινγκς, δεν θα βρίσκεται στην 3η σεζόν. Η Phoebe Dynevor, η οποία ήταν η κεντρική πρωταγωνίστρια της 1ης σεζόν, αποκάλυψε τα νέα τον Ιανουάριο, αφού ρωτήθηκε τι μπορούμε να περιμένουμε από τη Daphne τη νέα σεζόν.

Αν και δεν μας χαροποιεί η συγκεκριμένη εξέλιξη, η αποχώρηση της Daphne θα δώσει την ευκαιρία σε άλλους χαρακτήρες να λάμψουν, συμπεριλαμβανομένης της Hannah Dodd (Enola Holmes 2), η οποία θα αντικαταστήσει τη Ruby Stokes στο ρόλο της Francesca Bridgerton.

Η Nicola Coughlan θα επιστρέψει ως η Penelope Featherington (γνωστή και ως Lady Whistledown), όπως και η Polly Walker ως Lady Portia Featherington, η Bessie Carter ως Prudence Featherington και η Harriet Cains ως Phillipa Featherington.

Τον Ιούλιο του 2022, ανακοινώθηκε ότι τρεις ακόμη ηθοποιοί προστέθηκαν στο δυναμικό της σειράς, πιθανώς υποδυόμενοι μερικούς από τους νέους μνηστήρες της Penelope. Ο Ντάνιελ Φράνσις (Once Upon a Time) θα υποδυθεί τον Μάρκους Άντερσον, ο Σαμ Φίλιπς (The Crown) θα υποδυθεί τον Λόρδο Ντέμπλινγκ και ο Τζέιμς Φουν θα υποδυθεί τον Χάρι Ντάνκγουορθ.

Τον Οκτώβριο του 2022 ανακοινώθηκε ότι η Hannah New (Maleficent) θα υποδυθεί τη Lady Tilley Arnold, μια πλούσια χήρα που αγαπά την ανεξαρτησία και την ελευθερία της.

Πηγή κεντρικής εικόνας: @bridgertonnetflix