Στο «Bridgerton 3» δεν βρίσκει τον έρωτα μόνο ο Colin αλλά και η Violet Bridgerton

Τζένη Ντεμιράι
Στο «Bridgerton 3» δεν βρίσκει τον έρωτα μόνο ο Colin αλλά και η Violet Bridgerton

Η Ruth Gemmell, η οποία υποδύεται τη Violet, πρόσφατα ανέφερε ότι ο χαρακτήρας της θα έχει μια πιο «πολυάσχολη» προσωπική ζωή στην 3η σεζόν του Bridgerton.

Στις δύο πρώτες σεζόν του «Bridgerton», η μητέρα της οικογένειας, Violet, προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποκαταστήσει τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της. Το ίδιο φαίνεται ότι πρόκειται να κάνει και στην 3η σεζόν της δημοφιλούς σειράς, ωστόσο, αρκετοί θαυμαστές ελπίζουν ότι θα έχει την ευκαιρία να δώσει σημασία και στις δικές τις επιθυμίες και ανάγκες.

Στο trailer του «Bridgerton 3» φάνηκε τι παθαίνουν οι άνδρες της σειράς όταν γίνονται πρωταγωνιστές

Love story και για την Violet Bridgerton στην 3η σεζόν;

Η Ruth Gemmell, η οποία υποδύεται τη Violet, πρόσφατα ανέφερε ότι ο χαρακτήρας της θα έχει μια πιο «πολυάσχολη» προσωπική ζωή στην 3η σεζόν. «Είμαι αρκετά ικανοποιημένη που η Violet θα αγκαλιάσει ξανά τη ζωή», δήλωσε στο περιοδικό First for Women στα μέσα Απριλίου.

Σε ένα σύντομο βίντεο που κυκλοφόρησε στις 28 Απριλίου, η Violet φαίνεται να στέκεται δίπλα σε έναν καινούριο χαρακτήρα της 3ης σεζόν, τον Lord Anderson (Daniel Francis), καθώς και την Agatha, Lady Danbury (Adjoa Andoh). Καθώς ο Lord Anderson χαμογελάει προς την κατεύθυνση της Violet και εκείνη τον κοιτάζει χαμογελώντας. Στη συνέχεια, γυρίζει ξανά προς τα εμπρός και δαγκώνει τα χείλη της.

«Μόνο ο χρόνος μπορεί να δείξει τι πρέπει να συμβεί όταν ένας χαρισματικός κύριος όπως ο Lord Anderson μπαίνει στο κάδρο», αναγράφεται στη λεζάντα του βίντεο που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό Instagram του Bridgerton.

«Το πρόσωπο της Violet τα λέει όλα» έγραψε ένας θαυμαστής στα σχόλια, ενώ συνέχισε λέγοντας «Η λαίδη Danbury δεν το εγκρίνει».

https://www.instagram.com/reel/C6UBV_5rCEw/

Τα σενάρια – Μα ποιος είναι ο χαρισματικός νεοεισερχόμενος;

Τον Φεβρουάριο του 2022 το Deadline αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην είσοδο του συγκεκριμένου χαρακτήρα, περιγράφοντάς τον ως «έναν χαρισματικό άνδρα που φωτίζει κάθε δωμάτιο στο οποίο μπαίνει». Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Lord Anderson θα τραβήξει την προσοχή ορισμένων μητέρων και την οργή άλλων.

Γνωρίζοντας αυτά τα στοιχεία και βλέποντας το βίντεο που επισυνάψαμε παραπάνω, οι θαυμαστές άρχισαν να κάνουν εικασίες στο Reddit σχετικά με τον ρόλο του στην 3η σεζόν. Αρκετοί σκέφτηκαν ότι μπορεί να έχει οικογενειακό δεσμό με τη Lady Danbury. Κάποιοι, μάλιστα, υπέθεσαν ότι είναι ο αδελφός της. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση, δεν πιστεύουν ότι η Lady Danbury θα έπρεπε να αποδοκιμάσει το ενδιαφέρον της Violet.

«Η εικασία μου αυτή τη στιγμή είναι ότι πρόκειται για τον αδελφό της Lady Danbury», σχολίασε ένας χρήστης του Redditor. «Η Lady Danbury κοιμήθηκε με τον πατέρα της Violet, οπότε το να κοιμηθεί η Violet με τον αδελφό της φαίνεται δίκαιο παιχνίδι, lol», προσθέτει.

Η τρίτη σεζόν του «Bridgerton» θα κάνει το ντεμπούτο της στις 16 Μαΐου 2024, με τα πρώτα οχτώ επεισόδια, ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα πρόκειται να κυκλοφορήσουν, περίπου ένα μήνα αργότερα, στις 13 Ιουνίου.

Bridgerton 3: Το Netflix ανακοίνωσε ότι θα διοργανώσει τον γάμο ενός τυχερού ζευγαριού!

Πηγή κεντρικής εικόνας: @bridgertonnetflix