Ποια διάσημη κυρία πήγε σε Halloween party και κατέληξε να κλαίει ολομόναχη στο δρόμο;

Γωγώ Φούντα
Ποια διάσημη κυρία πήγε σε Halloween party και κατέληξε να κλαίει ολομόναχη στο δρόμο;

Ξινό της βγήκε

Kαι πάνω που λέγαμε ότι η ζωή στο Hollywood είναι αυτομάτως πιο μαγική, πιο εύκολη και πιο ευτυχισμένη, βλέπουμε ένα από τα κορίτσια που τριγυρνούν εκεί στο Los Angeles συχνά πυκνά και το όνομά τους είναι διάσημο, πιθανότατα όχι για συγκεκριμένο λόγο, να κλαίει με μαύρο δάκρυ, ενώ το μόνο που εκείνη ήθελε, ήταν να διασκεδάσει σε ένα από τα πολλά Halloween parties που γίνονται την περίοδο αυτή.

Η Audrina Patridge λοιπόν, θα την πούμε στάρλετ για να είμαστε και μέσα, ντύθηκε κάτι υποτίθεται τρομακτικό και αλλόκοτο, δείχνοντας φυσικά την απαραίτητη σάρκα, πήρε και τον καλό της, Corey Bohan, με τον οποίο χωρίζει και τα φτιάχνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα, και πήγαν να διασκεδάσουν.

Και πάνω στη διασκέδαση λοιπόν, το ζεύγος κάπου είπε μια κουβέντα παραπάνω και η παρεξήγηση δεν άργησε να έρθει. Το αποτέλεσμα ήταν να παρατήσουν το πάρτι, να βγουν έξω και να αρχίσουν να τσακώνονται. Στη συνέχεια η Audrina έβαλε τα κλάματα, κούρνιασε σε μια γωνίτσα μες στην μέση του δρόμου και δυστυχώς για εκείνη απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους, οι οποίοι ήταν... αδυσώπητοι!

Νομίζατε ότι μόνο εσείς πηγαίνατε σε πάρτι και τσακωνόσασταν; Αμ δε!

Διαβάστε ακόμη:

Ποια star μάλλον αρραβωνιάστηκε, 10 μόλις μέρες μετά την έκδοση του διαζυγίου της;

Έρχεται νέο μωρό στο Hollywood;Για ποιο διάσημο ζευγάρι φουντώνουν οι φήμες για εγκυμοσύνη