Jennifer Lopez-Drake: Η ανάρτηση της τραγουδίστριας που πρόδωσε τον χωρισμό τους

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Jennifer Lopez-Drake: Η ανάρτηση της τραγουδίστριας που πρόδωσε τον χωρισμό τους

Καθόλου δεν μας άρεσε αυτό

Τους τελευταίους μήνες (από τα Χριστούγεννα σχεδόν) οι φήμες πως η Jennifer Lopez και ο Drake είναι ζευγάρι έδιναν και έπαιρναν και φυσικά υπήρχαν στοιχεία που αποδείκνυαν ξεκάθαρα, πως αυτή η σχέση δεν είναι ψέμα.

Και μπορεί τότε η Rihanna να έκανε unfollow τη JLo στο Instagram, όμως από χθες θα πλέει σε πελάγη ευτυχίας –αν είδε με κάποιο τρόπο την κοινοποίηση της τραγουδίστριας-. Και αυτό γιατί πριν καλά-καλά τους συνηθίσουμε σαν ζευγάρι, όπως όλα δείχνουν η ιστορία αυτή ανήκει στο παρελθόν.

Η Jennifer Lopez φαίνεται πως είναι συνηθισμένη σε αυτά (στους χωρισμούς) και έχει μάθει πια πως να αντιδρά. Η 47χρονη τραγουδίστρια κοινοποίησε μια φωτογραφία, η οποία έγραφε: «Timing is everything. If it’s meant to happen, it will, and for the right reasons», (aka: Ο συγχρονισμός είναι το παν. Αν είναι γραφτό να γίνει, θα γίνει, και για τους σωστούς λόγους».

Όπως καταλαβαίνουμε το ρομαντικό τους ειδύλλιο τελείωσε και η JLo το ανακοίνωσε με τον πιο αινιγματικό τρόπο. Δεν μπορούμε να πούμε ότι μας άρεσε πολύ αυτή η είδηση (η RiRi κάπου γελάει σατανικά).

Και μετά την αινιγματική αυτή της ανάρτηση ανέβασε ένα βιντεάκι όπου τραγουδάει το κομμάτι «Smile» του Nat King Cole, που αναφέρεται σε χωρισμό.